Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim bizim Allahla aramız bozuk bak gir mackolik canlı sonuçlara playoff oynayan yakımlara bak 8 taneler en puştu bize denk gelmiş xD Allah peşimizi bırakmıyor.
Harbiden Red ya bu Fenerbahçe yönetimi ve eski Fenerbahçe yönetimleri naptı Allahla aramızı bozdu adiler merak ediyorum 😁

• Haha
Tepkiler: redteror
  • Haha
Tepkiler: count alucard
Benficanın kadroya baktım yıldızları kerem. Bu takıma nolmuş la @Azo Feyfa
Sol beklerini çok beğeniyordum adam Real'a gitti, bide Di maria vardı. O ikisi de gitmiş, orta sahada Orkun iyi performans veriyordu oda gitti. Sağ bekleri Alexandrer Bah vardı, baya iyi topçuydu sanırım sakatlandığı için oynamıyor. Benfica geçen seneye göre çok zayıf.

• Like
Tepkiler: Arthur
Saneyi milli takıma çağırmayan Nagelsman ın açıklaması futbolun mantığına tamamen aykırı. 5 büyük ligde oynamıyor diye almadım diyor buna benzer açıklamayı deschamp da yapmıştı.Ne yani. Kötü oynasa da büyük ligdeki adam bir adım öndemi oluyor? Performansı düşük ondan almadım dese hiçbir sorun yok.

• Like
Tepkiler: justahuman
Saneyi milli takıma çağırmayan Nagelsman ın açıklaması futbolun mantığına tamamen aykırı. 5 büyük ligde oynamıyor diye almadım diyor buna benzer açıklamayı deschamp da yapmıştı.Ne yani. Kötü oynasa da büyük ligdeki adam bir adım öndemi oluyor? Performansı düşük ondan almadım dese hiçbir sorun yok.
Reis ciddi misin sen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü