Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi atak yapamıyorlar defans da yapamıyorlar ki bomboş vuruyorlar kafaları adamlar.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
O değil o kadar okudum üfledim Fenere. Bu takıma hatim indirsem yine fayda vermez başta cenabet ali oldukça bir bok olmaz bu takımdan. Mourinho sende defol git!!!

Fener'in kötü futboluna, Benfica'nın pozisyonlara rağmen hala 1-0 ustam. Biraz da fiili dua lazım, takım da bir şeyler yapmalı artık.

Neyse Oğuz giriyor bakalım sallar inşallah bir tane

Szymanski çöpünü çıkar Mourinho denilen eşekten beter şahıs. Teknik direktör falan değilsin!

Vallahi çıldırtmak için oyuncu değiştiriyor resmen sinirlendirmek için ya. Brown'u neden çıkardın embesil Mourinho. Szymanski'yi çıkarmadı ya çıldırıyorum ya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü