Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kötüyüz ama hakem maçı bizim açımızdan mahvetti. Bu kadar rezil bir yönetim olamaz. Naifi ve Rafaya verilen kartlar takımı sindirdi resmen.

Evet, kadro kötü. İnanılmaz bir şekilde hala takımda kanat yok. Ama bunun yanı sıra hocadan da hiçbir katkı alabildiğimizi düşünmüyorum. Teknik, taktik hadi geçtim. Ya hu rakibin sert oynayalım, biraz dayak atalım diyerek çıkmış sahaya belli ki. Ev sahibi takımın teknik direktörü olarak sadece izliyorsun sen de. Kalk bir el kol yap en azından, hakeme iki laf at; bunlar da teknik direktörün görevidir. Eminim ki Ole kenarda bu kadar sakin oturmasa hakem rakibin sertliğine bu kadar müsade edemeyecekti.

Liverpoolumu görünce gs'nin rakipleri arasında aklıma direk bu video geldi 😃 😁

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü