Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Açıkçası üzüldüm. Böyle hocaların başarılı olmasını ve örnek olmasını isterdim.

Sergen gelirse derbi kazanır onun dışında batırabilir diyeceğim de, Ole de derbi kazanıyordu. : ))

Keşke Shakthar'a elendikten sonra hoca değişikliği olsaydı, o gazla bu tur geçilirdi muhtemelen. En azından konferans katılımı olurdu.

Kim gelirse gelsin elinde "transferleri ben yapmadım" kartıyla gelecek bu kötü oldu. İyi tarafı ise iyi transferlerin yapılması ve lig için tahtanın kapanması için daha sürenin olması. Eksikler giderilirse lig için yeterli hale gelir BJK. Fener'e gelmezse Kerem'i bir hafta sonra tekrar yoklar BJK.

Neyse biraz topraktepe ball izleyelim.
Bence o da gönderilmeli, hatta tesiste olmamalı. Futbolcularla eski ekipten kimse görüşmemeli. Ole'yi futbolcular yedi gibi biraz. Ben aralarında hiçbir zaman iyi bir ilişki görmedim. Ole sessiz sakin bir tip bize Şenol, Fatih Terim gibi futbolculara babacan yaklaşacak adam lazım.

Ilgaz Çınar kadar pis GS'li taraflı yorumcu yok, her şey onun medyayı zehirlemesi

Vole’den Ilgaz Çınar’ın aktardığı bilgiler şöyle…

“Geçen hafta Perşembe günü İngiltere’de teknik adamların alması için yapılan UEFA Pro Lisans kursunda referans ve içerik hazırlanırken Okan Buruk, Xabi Alonso, De Zerbi ve Ruben Amorim’in baskı yönlendirme uygulamaları kullanıldı.”

“Özellikle Bayern Münih maçlarındaki taktikleri, sunumda for checking olarak kursiyerlere gösterildi. Kerem Aktürkoğlu’nun iki iç koridor, presten çok top kapıcı bir role ikna ederek oynatılmasını örnek göstermişler. Yüksek preste top kapma oranını da anlatmışlar.”
Usta Okan ı o konuda abartmıyorlar ön alan baskısında rakibi boğmada çok iyi hoca ama bazı takımlara basmaman gerek geçen seneki Ajax gibi Az gibi.Adam Totenham a da full önde basıyor Ankaragücüne de basıyor Az deplasmanında da basıyor sonra kontradan 4 gol yiyor😀 Tamam Totenham geriden çıkmaya çalışırken boğuyorsun çünkü hızlı çıkamıyorlar ama Ajax gibi tek silahı gömülüp kapılan topla hızlı hücum olan takıma defansını öne çıkarınca avlıyorlar.Göreceksin City e kan kusturacak zorlayacak deplasmanda ama Union ve bodo ya da kendisi kan kusacak.

• Like
Tepkiler: justahuman
Açıkçası üzüldüm. Böyle hocaların başarılı olmasını ve örnek olmasını isterdim.

Sergen gelirse derbi kazanır onun dışında batırabilir diyeceğim de, Ole de derbi kazanıyordu. : ))

Keşke Shakthar'a elendikten sonra hoca değişikliği olsaydı, o gazla bu tur geçilirdi muhtemelen. En azından konferans katılımı olurdu.

Kim gelirse gelsin elinde "transferleri ben yapmadım" kartıyla gelecek bu kötü oldu. İyi tarafı ise iyi transferlerin yapılması ve lig için tahtanın kapanması için daha sürenin olması. Eksikler giderilirse lig için yeterli hale gelir BJK. Fener'e gelmezse Kerem'i bir hafta sonra tekrar yoklar BJK.
Bizim lig için yabancı hoca artık tutmuyor, bu artık görünen köy. Ha bu arada Sergen zamanı pandemi vardı, o yüzden şanslıydı biraz. Şimdi gelecek karşısında tepkili bir taraftar topluluğu var. Bakalım ne olacak görcez.

102 puanlı şampiyonu nisan ayından beri gol atamamış 17.sırada ki genc oğlanlar eledi ligin 3.büyüğünü 8.sırada ki takım eledi. İsviçre bile bizi elek ediyor ciddi nüfusları fazla olsa kuzey takımları avrupaya sokturmaz balkan-orta avrupa hala gelişiyor vs. Milyon milyon döküp sadece sonuç odaklı taraftarlara sahip ülkeyiz. Neyse şl bu sene daha zevkli olur üstüne Arda ilk11 de artık oralardan pl den devam...

Herkes bir takım tutuyor, ama adamın ben Gsli olduğunu Merve Toy ile yaptığı bir programda öğrendim, misal Erman Yaşar da BJKli ama hiç art niyet görmüyorum yorumlarında vs, bir takım tutuyor diye bir insan art niyetli olmuyor bence, ki hep saha içini yorumlar, ilginç ne diyim
Dediğim gibi ben enreyi bayağı izlerim. Çok takıldığım bir şey değil ama bazen iki takım için aynı durumlar geçerli iken farklı yorumlamalari çok göze batıyor. Kıyas yapıldığında özellikle. Mesela diyelim lig ortasında en çok xg üreten kalesinde en az xg veren takım fenerbahce iken başka gs iken başka yorum yapıyorlar bazen ki bu çok belli oluyor hele ki İsmail hoca döneminde o hbf falan çok kaypak yorum yapıyordu

• Like
Tepkiler: RedAcT
beşiktaş takımın başına kimi getirir bilmem ama bjk yönetiminin madem sıçtık, eee bari sıvayalım diyerekten transferde har vurup harman savuracağından eminim. umarım ki bjk çılgınlar gibi transfer yaparken biz de bir oyuncu kitleriz bjk'ye. 5'e areola ya da 10'a mavropanos çaksak fena mı olur?

• Haha
Tepkiler: justahuman
Sergen kendisini ateşe atar mı ? Zor gibi. Morukyo yollanmış olsa direk yanlayacak da işte... Şu jimnastiğe hoca falan olunmaz yav. Sergen hocam kendisine yazık eder kabul ederse.

Usta Okan ı o konuda abartmıyorlar ön alan baskısında rakibi boğmada çok iyi hoca ama bazı takımlara basmaman gerek geçen seneki Ajax gibi Az gibi.Adam Totenham a da full önde basıyor Ankaragücüne de basıyor Az deplasmanında da basıyor sonra kontradan 4 gol yiyor😀 Tamam Totenham geriden çıkmaya çalışırken boğuyorsun çünkü hızlı çıkamıyorlar ama Ajax gibi tek silahı gömülüp kapılan topla hızlı hücum olan takıma defansını öne çıkarınca avlıyorlar.Göreceksin City e kan kusturacak zorlayacak deplasmanda ama Union ve bodo ya da kendisi kan kusacak.
Öyle zaten. Ki abartılan bir şey yok. Kaynak ne kadar doğru bilmiyorum da somut bir şeyden bahsediyor Ilgaz. Onaylayan Serkan da Fenerli zaten.

Okan futbolunun tek iyi yönü baskı ve ufak bir iki detay. Bunlar da topu bize veren Avrupa ve anadolu takımlarına pek sökmüyor. Bu yüzden geçen sezon çok gol yiyorduk. Ligi devasa kalite farkı ile çözüyoruz. Ama Avrupa'da dengin veya sendne daha kalitesiz oyuncular sisteminin içinden geçiyor. Büyük takımlara karşı oynanacak bir oyunumuz + lig için çok üstün bir kadromuz var durum bundan ibaret.

Bu yüzden ŞL'de baba takımlardan fark yememiz de, her şey yolunda giderse puan almamız da gayet olası bir durum. Bu sezon Okan kendisini geliştirir de Bodo, Monaco, Frankfurt yenmeyi başarırsa o zaman %90 ilk 24 gelir zaten. Biz tam olarak darwin Nunez'in takıma dönmüş hali gibiyiz

• Like
Tepkiler: luffynewgate
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü