Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadroyla Liverpool eledik anasını satayım, yeminle lozan anlaşmasından dolayı biliyorum lozanı öyle bir şehir veya takım olduğunu ilk defa duydum.

Nuri boşta ama Dortmund macerası hayal kırıklığı oldu. O gelirse Sergen'e milyon izlenmeli içerik çıkar.

Sizce Sergen mi Nuri mi? Başka adı geçen var mı bilmiyorum. Geçenlerde Nuri adı geçmişti sanki. Nuri'nin kısa vadede başarı şansı yok bence. Ve gaz işlerini de pek bilmez. Ama yabancılarla çok daha iyi iletişim kurar tabii ki

Bu Bjk nin Liverpol dan 8 yemesi çok abartıldı yıllardır dalgs geçildi futbolun içinde var bunlar Liverpol dan 8 yemek abartılacak bir olay değil mesela biz evimizde 5 lensek nolacak olur öyle şeyler futbolun içinde var bunlar.
Hiç..

Ne güzel futbol şöleni işte. Keşke zamanında Messi gelip bir ŞL maçında 5 gol atma rekorunu kıran ilk oyuncu olduğu maçı bize karşı oynasaydı : P

• Like
Tepkiler: luffynewgate
Kerem'in durumu bilmiyorum ama (Cerny'den vazgeçip oraya yönelmek daha makul olur) Sergen'e İrfancan+İsmail gibi bir paket bağlayabilirse Adalı yönetimi BJK'yi yarışa sokar. Adalı'nın bunca aydır niye başarısızlıkta istikrar aradığını da anlamadım, Arat+Koç yönetimlerinin kötü bir kopyası gibi hareket ediyor ne zamandır. Hızlıca Sergen'e Atibasını ve Ghezzalını çözüp (İsmail+İrfancan gibi) gelecek sezon için de şimdiden hoca arayışına başlayacak, ikinci bir yol yok

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü