Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ofsayt dendi amma realin tüm hücumcuları bu vuruşa çalışıyor. Antrenmanın önemi adlı gol oldu aslında.

Sane kötü çıksa bile yönetimi suclayamam Bayern ve Arsenal den teklif verdi adama he orda ilk 11 oynayamaz zaten de biz de o takımların ilk 11’ini alacak halimiz yok. Bonservissiz çözdük bi de, tutmadıysa unlucky..

Tutmaması problem değil de, iyice sıvamadan kesemiyorsun adamı. Sıvadığında da ŞL ve ligde çok yara almış olacağız. Yedek oturtup rakip yorulunca sokabilsen vs zaten sıkıntı yok.

Bu arada Sara duran topu akıllıca bir pasla kullandı ama Toreira kaçırdı : ))

Sara iyi oyuncu ama defansif yönü beni tatmin etmiyor. Şut çekmese de olur ama jogigng temposu ve genelde perdeden ibaret savunması beni tatmin etmiyor. Lig maçı bile olsa bazen lemina toreira yetmiyor maalesef. Çünkü öndeki 3 oyuncudan sıfır yardım alıyorsun

• Like
Tepkiler: Bavs
Sane'yi çıkartıp Zaniolo'yu al bari. Bu kadar o da oynar.

Orta yok sut yok frikik yok adam geçme yok kale önünde top kaybetme var topun üzerinden boş boş atlama var .

Takım yaratıcı pas yapamıyor, Okan klasik saçma sapan oyun oynatıyor. Hakan'ı alın, çok lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü