Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı boyda olduğumuzdan, sadece ekrandan bakarak bile icardi'nin benden(89) kilolu olduğunu söyleyebilirim. sakatım ayağına ne bulduysa yemiş ırz düşmanı herif.

• Like
Tepkiler: justahuman
Güzel maç oldu gerçek yüzümüz ortaya çıktı.Bu oyun gücüyle konferans liginde ilk 8 yapmak zor avrupa liginde ilk 24 zor şampiyonlar ligini konuşmak istemiyorum.Daha önce de dedim bizi şampiyonlar liginde acı dolu bir sene bekliyor.

• Like
Tepkiler: Bavs
Şu Ederson olayına gerçekten şaşıran varmı bunu haftalar önce korsanfan dayken konuştuk.Gerçekten Fb nin teklif vermeyeceğini mi düşündü bizimkiler 😀 Kimse talip olmayacak Ali koc da öylece izleyecek son gün Ederson un sana düşük bonservisle düşmesini bekleyecek öyle mi? Gec bile kaldılar ben bir anda haber çıkmadan Ederson un uçak resmini bekliyordum birkac hafta önce daha güzel çalım olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü