Azo Feyfa
★★★★★
bir tane kiralık stoper alıp sezonu kapatacağımız söyleniyor. %98.72 ihtimalle areola'yı çakamayacağız sizeValla ben de bana teklif ettikleri teklifi reddedince Areola'ya gidilmiş. Safanov falan da adaylar arasında.
Yanlışlıkla daha doğrusunu yapıp Restes alabilirler diye umuyorum ama zor
Hemen satılmadı, İlkay + Hakan + u23 Beraldo kiralık + u23 kaleci + Lookman.
Hakan 6 numaraya evrilmesinin bir nedeni var. Milli takımda kötüyken kulüp takımlarında iyi olması bunla bağlantılı. Ligte yine oynar, ama Cl seviyesinde umarım oynatırsınız diyorum sadece. Kariyer performansını vermezse sövdürecektir baya.
Herkes buna iyi kaleci diyor az önce youtube 1 sene önce yüklenmiş shorts videosuna denk geldim övüp duruyordu adamın biri. Şimdii birde Suzuki ismi gündeme geldi tekrar Günay varken genç kaleci hamlesi mantıklı umarım olur biri.Güzel, gece küfür edip ban yemememi sağlayacaksınız.
bir tane kiralık stoper alıp sezonu kapatacağımız söyleniyor. %98.72 ihtimalle areola'yı çakamayacağız size![]()
![]()
Herkes buna iyi kaleci diyor az önce youtube 1 sene önce yüklenmiş shorts videosuna denk geldim övüp duruyordu adamın biri. Şimdii birde Suzuki ismi gündeme geldi tekrar Günay varken genç kaleci hamlesi mantıklı umarım olur biri.