Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Like
Tepkiler: Azo Feyfa
bak şimdi en güzel yerden açtın konuyu.Bomba kadro kurulursa istediğim topcuyu almadılar acıtasyonu da yapamaz Okan artık. Ya birşeyler başaracak ben haksız çıkcam ya da kovulacak. İki türlüde mutlu son. Doldurun şimdi babaları İlkay'da gelsin eğer Okan istiyorsa...

İlkay gelirse bence Hakan gelmez. Zaten bir ara aralarında sıkıntı da olmuştu. Milli takım seçme muhabbetinden. Bu yüzden umarım hakan'a giderler.

Edit: Ben böyle düşünüyorum diye, İlkay haberleri daha yoğun:cautious:

İlkay uygun maaşa ve bonservissiz ya da cüzi bir rakama geliyorsa çok mantıklı, hem rotasyon için 6 8 10 kapatıyorsun, hem de tecrübe katıyorsun, benim sahsen ilk tercihim, Hakan da cok istiyor ise gelmeyi, seneye bonservisi elinde gelir.

Restes için ne diyorsun. Bu sene bekleneni karşılamaz ve ŞL'de batırabilir ama uzun vadede çok iyi transfer olur bence. Mevcut durumda kimse 20M'dan aşapı kaleci falan vermiyor bize ama en azından çok yüksek maaş vermeyiz ve sürdürürlebilir olur.

Suzuki önceden düşüyordu hep de son zamanlarda hiç düşmüyordu. O da iyi olur. Daha tecrübeli. Rentes ise çok daha gençti galiba
maçını izlemişliğim yok, istatistik üzerinden kaleci yorumlayacak bilgim de yok ve çok büyük bir potansiyel olduğu söylense de çıkış yapmasının üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen bu yaz isminin büyük takımlarla anılmamış olması bende küçük de olsa bir şüphe uyandırdı ama ismi geçen kalecileri düşününce en makul olanı gibi duruyor çünkü bu transfer tutmadığı takdirde bile zarar etmezsin bu adamdan. sıçıp batırmadığı sürece en kötü aldığına satarsın ki ayrıca yüksek maaş da ödemeyeceksin. martinez'e 20m€ bonservis +10m€ da maaş bağlamaktan bin kat daha iyidir. işini son güne bırakmış bir takım için gayet makul bir transfer.

suzuki'ye bu yaz biz de teklif yaptık ama bir yıl daha parma'da kalacağını söyledi menajeri aracılığıyla. bence gelecek yıl inter'e gidecek suzuki.

Seninle anlaşamadığımız tek konu herhalde İlkay Hakan konusu :D

Ben İlkay kötü demiyorum ama ikisinden birini seçeceksem kesinlikle Hakan derim. Hakan ihtiyacımız olan bölgelerde daha çok opsiyon yaratır. İlkay'ın temposu daha düşük kalır diye tahmin ediyorum. Yani atıyorum ŞL'de iki merkezle çıkmak zorunda kaldığında Toreira + ilkay olmaz ama Toreira + Hakan olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü