Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maçını izlemişliğim yok, istatistik üzerinden kaleci yorumlayacak bilgim de yok ve çok büyük bir potansiyel olduğu söylense de çıkış yapmasının üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen bu yaz isminin büyük takımlarla anılmamış olması bende küçük de olsa bir şüphe uyandırdı ama ismi geçen kalecileri düşününce en makul olanı gibi duruyor çünkü bu transfer tutmadığı takdirde bile zarar etmezsin bu adamdan. sıçıp batırmadığı sürece en kötü aldığına satarsın ki ayrıca yüksek maaş da ödemeyeceksin. martinez'e 20m€ bonservis +10m€ da maaş bağlamaktan bin kat daha iyidir. işini son güne bırakmış bir takım için gayet makul bir transfer.

suzuki'ye bu yaz biz de teklif yaptık ama bir yıl daha parma'da kalacağını söyledi menajeri aracılığıyla. bence gelecek yıl inter'e gidecek suzuki.

Restes daha 20 yaşındaymış bu yüzden biraz daha kendisini göstermesini bekliyor olabilirler.

• Like
Tepkiler: akira
Hele şükür taraftar zorla aldırdı İlkayı şimdi Lookman kiralık satın alma opsiyon,psg den de beraldo kirala kapat kaleci alamayacaksınız bari kadro derinliği artsın.

Planlamanın bokluğuna bak. Sezon başında Kwp gibi bir adamla anlaşmana rağmen onu getireme ve az kalsın Emerson Royal gibi bir çöpü almaya çalış. Sonrasında sağ beki Taylan ve Rashica yap, hocan da Taylan yerine çöp dediği Svensson'u oynatsın. :D

Cengiz'i de çakmaya çalışıyorlar. @Nebukadnezar @count alucard @Tiksav Lee Lüe falan Sergen'i net gazlıyordur, hocam seni Cengiz'i adam edersin, senin ellerinde eskiye döner diye.

Ben ufaktan ümidi kesmeye başladım, Allah'tan bu sene lig için ne tod aldım ne kombine aldım. Forma aldım bi 10 tane o da sözüm olduğundan.

Artık bu takımın satış vakti gelmiş gibi, yavaş yavaş hazırlıyorlar. Araplara satıp takımı bir yerlere getirecekler. Nedense öyle bir his var içimde.

Yani kadro kalitesine bakıyorsun fena değil ama oynanan oyunda bir sistem yok. Dün akşamdan beri canım sıkkın.

Ben İlkay kötü demiyorum ama ikisinden birini seçeceksem kesinlikle Hakan derim. Hakan ihtiyacımız olan bölgelerde daha çok opsiyon yaratır. İlkay'ın temposu daha düşük kalır diye tahmin ediyorum. Yani atıyorum ŞL'de iki merkezle çıkmak zorunda kaldığında Toreira + ilkay olmaz ama Toreira + Hakan olabilir
Bence yaşa cok takılıyorsun İlkay konusunda, 2 sene daha rahat tempolu oynar, geçen sene aldigi dakikalardan da belli ve elit seviye bir orta saha, ben Hakan'ın spesifik bir oyunun spesifik bir oyuncusu olarak görüyorum, İlkay daha komple bence.

Edit: Tabi ikisinin de geldiği senaryo en iyisi

İlkay bitti gibi. Kaleci de ya Onana ya da Restes olacak gibi. Bu arada GS transferleri adına Burdan ve Safa ikilisi bu transfer döneminde iyi çaba gösterdiler. Biraz da profesyonel davransalar daha çok takip edilirler. Ve sadece GS transferleri üstünden gitmeden, GS'liliği bir yana bırakıp yapmaları lazım diyeceğim de o zamanda haber alamaz bunlar çünkü pek menajer bağlantıları yok gibi

• Like
Tepkiler: luffynewgate
İlkay gelirse bence Hakan gelmez. Zaten bir ara aralarında sıkıntı da olmuştu. Milli takım seçme muhabbetinden. Bu yüzden umarım hakan'a giderler.

Edit: Ben böyle düşünüyorum diye, İlkay haberleri daha yoğun:cautious:
2 gün önce İlkay deseler ne gerek var derdim ama son dakikaya kadar kalınca böyle oluyor işte., Lemina olsa olsa 3'lü stoper alternatifi olur bu saatten sonra. Daha da düşecek performansı 32 yaşında savunmacı ortasahalar hep stoperleşir zaten bu allahın emri gibi birşey. Genç ortasaha almaları lazım kiralık satın almalı falan...Birde rotasyona Gökhan Sazdağı..

• Like
Tepkiler: justahuman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü