Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidişle gelecek 10 seneye Anadolu takımları ligi domine edecek. Bu harcamalar çok tutarsız ya hem FB hem GS açısından.

• Haha
  • Like
Tepkiler: Zoro ve Arthur
Uğurcan asla almam, kaleciliği o kadar iyi değil bence. Ayak desen direk eksi. Bulamazsam Günay la devam 1 yıl.

Ben GS yönetimi yerinde olsam Kerem üzerine kamuoyu oluştururum. Hatta Türk oyunculari milli takıma göndermem Şeref meselesi diye siyasi kriz çıkartırım ama Dursun a adamlar sinek ikili diyor sıfır tepki . Mustehak bunlara

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Çorumspor dominasyonu yolda @Daredewill
Sana Bir şey diyeyim mi daha maça gitmedim pasolig alıp gideceğim ucu ucuna gidiyoruz. Devre arasına iyi girersek takıma oyuncu hediye edilecekmis. Lidere herkes çelme takmaya çalışıyor. 1 sene çıksak yeter sonra düşene kadar osihmen falan Çorum da izleriz.

• Alev
Tepkiler: Crocus
Sana Bir şey diyeyim mi daha maça gitmedim pasolig alıp gideceğim ucu ucuna gidiyoruz. Devre arasına iyi girersek takıma oyuncu hediye edilecekmis. Lidere herkes çelme takmaya çalışıyor. 1 sene çıksak yeter sonra düşene kadar osihmen falan Çorum da izleriz.
Usta bir heyecan vermedi değil şaka maka. İnşallah o sene bu sene olsun ya cidden kaç senedir 1 adım kalıyor yükselmeye. İyi bir ivmemiz var son 10 senede ama Süper Lig olayı olursa takım yatırımda alır

• Like
Tepkiler: Daredewill
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü