Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem işine onay veren saray, hangi yönetim dediğini yapabilir? Erkek olan yapar ha sonra ne şirketi kalır ne başka şeyi ucmayin bu kadar.
Normalde goygoydayim her zaman ama Kerem olayı böyle çok dokundu. Yani GS icinde ölümüne gsli olma yani taklidi yapma. Onlar yanlış yol deme saçmalama. Mert Hakanlik yapma diyeyim yoksa FB ye gitmiş kime laf etmişiz. Mal gibi süreç yönetti.

Kerem yerinde olsam ne yapardım. FB mi istedi orayı mi tutuyorum normalde de bir GS icinde holigan gibi davranmam küfürlü konuşmam hatta kaptansam tansiyon düşürücü davranırım FB maçlarında ortam yumusatirim. Hazırlık maçında FB ye karşı sevinmem. Wesley Türkiye gol atinca sevinmedi ama Mesut sevindi. Şimdi millici Mesut oldu.

FB istedi diyelim arkadaşlar evlendim ülkeye dönmek istiyorum diye belirtirim. GS beni alın diye haber yapıttırim zaten beni alamayacaklar biliyorum.

Arkadaş ülkeye dönmek istedim GS almadı diye haber yaptırır ortam düşürür sonra FB ye geçerken GS benim için özeldir Avrupa'ya açılan başarı sağladı kariyerim de Fatih hoca önemli diye söylerim. Haydi Okan ile aran kötü terim lobisini devreye sokarsın ki ülkede en güçlü lobilerden biri terim lobisi.

Transfer olunca ülkenin en büyük spor kulüplerinde oynama fırsatı sunduğu icin FB ye teşekkür ederim biraz FB tarafını yalarım. Ama yok onu sil paylaşımları sil olmaz. En baştan Fatih terim vb foto koyarken normalde fbliysem GS logoları koymam. Futbolcuları takipten çıkmam medya benden yana olur. Diyelim ki FB de yöneticiler sert saçma söylemler yaptırdı abi senin karakterin duruşun yok mu? Neyse çok şey yazarım da susayım. Selçuk İnan fbliydi GS de oynadı. Burak her yerde oynadı. Emre futbol ortamında saygı duyulan biri taraftar kısmını es geçiyorum. Sabri Volkan gibi davranıp aslında ben diğer takımı tutuyorum diyemezsin yoksa isteğini yap gitsin

Tamam ya alın Uğurcan'ı en azından para içerde döner, sezonada iyi başladı zaten..Mesella Fener'den de İsmail'i alabilmeyi hayal etmek isterdim, bizde onlara çok istedikleri Barış'ı,Kerem'i verirdik hiç öyle arabistandan portekizdeen falan dolaylı yoldan işlere girip 3 misli para harcamak zorunda kalmazdı Ali Başkanım..

Taraftar 5 meybuz yerime bir magnum tweetleri attı diye gidip 30 a bek aldılar 55 lik adam kovalıyorlar şimdi de. Vallahi twitter dan yürütüyorlar koca camiayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü