Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde goygoydayim her zaman ama Kerem olayı böyle çok dokundu. Yani GS icinde ölümüne gsli olma yani taklidi yapma. Onlar yanlış yol deme saçmalama. Mert Hakanlik yapma diyeyim yoksa FB ye gitmiş kime laf etmişiz. Mal gibi süreç yönetti.

Kerem yerinde olsam ne yapardım. FB mi istedi orayı mi tutuyorum normalde de bir GS icinde holigan gibi davranmam küfürlü konuşmam hatta kaptansam tansiyon düşürücü davranırım FB maçlarında ortam yumusatirim. Hazırlık maçında FB ye karşı sevinmem. Wesley Türkiye gol atinca sevinmedi ama Mesut sevindi. Şimdi millici Mesut oldu.

FB istedi diyelim arkadaşlar evlendim ülkeye dönmek istiyorum diye belirtirim. GS beni alın diye haber yapıttırim zaten beni alamayacaklar biliyorum.

Arkadaş ülkeye dönmek istedim GS almadı diye haber yaptırır ortam düşürür sonra FB ye geçerken GS benim için özeldir Avrupa'ya açılan başarı sağladı kariyerim de Fatih hoca önemli diye söylerim. Haydi Okan ile aran kötü terim lobisini devreye sokarsın ki ülkede en güçlü lobilerden biri terim lobisi.

Transfer olunca ülkenin en büyük spor kulüplerinde oynama fırsatı sunduğu icin FB ye teşekkür ederim biraz FB tarafını yalarım. Ama yok onu sil paylaşımları sil olmaz. En baştan Fatih terim vb foto koyarken normalde fbliysem GS logoları koymam. Futbolcuları takipten çıkmam medya benden yana olur. Diyelim ki FB de yöneticiler sert saçma söylemler yaptırdı abi senin karakterin duruşun yok mu? Neyse çok şey yazarım da susayım. Selçuk İnan fbliydi GS de oynadı. Burak her yerde oynadı. Emre futbol ortamında saygı duyulan biri taraftar kısmını es geçiyorum. Sabri Volkan gibi davranıp aslında ben diğer takımı tutuyorum diyemezsin yoksa isteğini yap gitsin
Haklısın bunlarda tek yapması gereken beni bağrınıza basın demesiydi bu kadar. Lakin gasteciler tıklanma için yok 5 gün dedi oradan bazı yöneticiler şu bu iş saçma yere varınca esas abi höt dedi xd gerek yoktu bunlara, en şerefli demeye falan bende kızdım Fenerli olarak kim olursa olsun seref falan değilinecek mevzu değil 2 takım da 100 yildna fazladır ayakta. Bir Figo meselesi haline gelmemesi lazım sonuçta bize benfica dan geldi de bu noktaya getiren bence oyuncu gasteci ve bazı yöneticiler ki şimdi suspus hepsi. Gerek yok çok oyuncu gitti geldi olacak da spor bu.

• Like
Tepkiler: Daredewill ve Bavs
Haklısın bunlarda tek yapması gereken beni bağrınıza basın demesiydi bu kadar. Lakin gasteciler tıklanma için yok 5 gün dedi oradan bazı yöneticiler şu bu iş saçma yere varınca esas abi höt dedi xd gerek yoktu bunlara, en şerefli demeye falan bende kızdım Fenerli olarak kim olursa olsun seref falan değilinecek mevzu değil 2 takım da 100 yildna fazladır ayakta. Bir Figo meselesi haline gelmemesi lazım sonuçta bize benfica dan geldi de bu noktaya getiren bence oyuncu gasteci ve bazı yöneticiler ki şimdi suspus hepsi. Gerek yok çok oyuncu gitti geldi olacak da spor bu.
Bence 15 yaşında cocuk gibi yayın açıp yayında oynadıgı takım için doğru yol bizimki onlarınki yanlış yol diyecek kadar profesyonellik yoksunu her futbolcu hakediyor gelen tepkiyi. 11-12 yaşından beri yeşil sahalarda top koşturup sürekli menajerler ve yöneticiler arasında kavrulmuş insanların böyle amatörce konuşup ondan sonra taraftardan profesyonel bakış açısı beklemesi sacmalık. Bi de senin Sergen Yalçın gibi bi auranda yok sevimsizin tekisin. Profesyonel olan futbolcular taraftarlardan profesyonel bakış beklemeli.

• Like
Tepkiler: Sesshomaru
Fenerlilere bak

mp80av8.png

Hadi da birilerini transfer edin canım sıkıldı. Başarı falan filan neyse de ben transfer yayını izlemek istiyorum. Her sene en keyifli dönem olan transfer döneminin keyfini hep fenerliler çıkarıyor. Biz bir transfer yapcaz diye 2 ay uğraşıyoruz. İki transfer keyfimiz var şurada onu da yapamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü