Futbol Sohbet

Transfer defteri İlkayla bittiyse fb nin gerisinde kaldık net. Lookman gelirse biz öndeyiz de bu saatten sonra çok zor
Lig için genç, ucuz transferler yapılır diye düşünüyorum çünkü şu anki yabancı sayımız

Sanchez-Jacobs-Singo-Torreira-Lemina-Sara-Sallai-Sane-İcardi-Osimhen + Yusuf Demir 23 yaş altından. 3 slot boş, doldururlar öyle veya böyle ama derinlik katar, kalite katmaz.

• Like
Tepkiler: Bavs
Satacaklardı zaten de lookman olmadı galiba pahalı mı geldi idk
Dediğim gibi CL listesi de etkili olmuştur ama her türlü hata, Lookman da almak zorunda değildin, daha ucuzuna giderdin de neyse, hayırlısı olsun, bence kadro iyi, ama CL maçları çok sert, daha fazla tökezlenir bu sezon.

Bence fazla abartılı bazi tepkiler, Uğurcan maliyeti haric benim transfer dönemine puanım 8 falan, inanilmaz rotasyonu geniş bir kadro yok tabi ama hic dar bir kadroda değil, biz PL takimi değiliz, kaliteli 15 16 oyuncun varsa çok iyi takımsın bence.
Adam akıllı süre alması gerekenler bunlar. Kaleciyi saymazsak 18 kişi. Metehan ve Yusuf falan pek süre alamaz. Kağıt üstünde sayısal açıdan sıkıntı yok ama Apo'nun kendisi yetersizken, solak bir ikinci stoperimiz yok. Ligde şimdiden 7 sarı kart gördük bile. Avrupa'da da benzer tablo olacak ki geçen sene Avrupa'dan elenmemizin en önemli sebebi bu kart cezaları falandı. Bunun sakatlığı da var vs.
Şu kadroya baktığımda en yetersiz gördüğüm sol stoper + Lemina'nın daha iyisi veya en azından yedeği. Kaan'ın temposu düşmese olurdu ama şuan olmaz maalesef. Lig için değil ama ŞL için hem eksik hem de sorunlu bir kadro. Ben yedekleri rastgele koydum ama Okan önemli maçlara başlarken hangi 11'i kullanması gerektiği konusunda da epey zorlanacak bence.

1-Uğurcan
--------------
2- Apo
3- Sanchez
4- Eren
5- Singo
--------------
6- Toreira
7- Lemina
8- Sara
--------------
9- Barış
10-Yunus
11- Osimhen

12- İlkay
13- İcardi
14- Sane
15- Jacops
16- Sallai
17- Kaan
18- Arda
19- Günay

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Barış'ın hal ve hareketlerinden belli zaten ne durumda olduğu. Kerem bile Fenere gol atıp geldi bu herifte profesyonellikten eser yok. Gözümde Keremden daa aşağılık bir halde, bu nasıl çıkacak taraftarın önüne ? Resmen -1 oyuncuyla gidiyoruz ve tamamı Dursun'un hatası Dursun'un inatlaşmasının ürünü.. Alma kadroya süründür gerekirse hiç bir şey demem ama siz oynatmaya çalışacaksınız.

Adam akıllı süre alması gerekenler bunlar. Kaleciyi saymazsak 18 kişi. Metehan ve Yusuf falan pek süre alamaz. Kağıt üstünde sayısal açıdan sıkıntı yok ama Apo'nun kendisi yetersizken, solak bir ikinci stoperimiz yok. Ligde şimdiden 7 sarı kart gördük bile. Avrupa'da da benzer tablo olacak ki geçen sene Avrupa'dan elenmemizin en önemli sebebi bu kart cezaları falandı. Bunun sakatlığı da var vs.
Şu kadroya baktığımda en yetersiz gördüğüm sol stoper + Lemina'nın daha iyisi veya en azından yedeği. Kaan'ın temposu düşmese olurdu ama şuan olmaz maalesef. Lig için değil ama ŞL için hem eksik hem de sorunlu bir kadro. Ben yedekleri rastgele koydum ama Okan önemli maçlara başlarken hangi 11'i kullanması gerektiği konusunda da epey zorlanacak bence.

1-Uğurcan
--------------
2- Apo
3- Sanchez
4- Eren
5- Singo
--------------
6- Toreira
7- Lemina
8- Sara
--------------
9- Barış
10-Yunus
11- Osimhen

12- İlkay
13- İcardi
14- Sane
15- Jacops
16- Sallai
17- Kaan
18- Arda
19- Günay
Berkan'ımı unutmuşsun :cautious: Dediğim gibi burada net 15 16 tane kaliteli topçu var, bir geçen senenin yedekleriyle, bir de şimdikinin karşılaştırılması bile yeter bence, çok sağlıklı bir kadro diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Ya hakanı bırak ustam olsa güzel olurdu da lookman gibi fırsat transferi çok fena kaçtı elimizden ya
Barış gitmediği tahlilde zor. Dursun da inatlaşıyor.

Ha şunu söyleyeyim büyük oranda peşin vermediğin sürece 50'ye anca bırakırlar lookmanı.

Açık söyleyeyim. Hakan'ın takıma daha çok seviye atlatacağını düşünüyorum. Sane için aynı şeyi söylemiştim. Lookman konusunda da aynı şeyi söylüyorum. Mesele takıma seviye atlatmaksa (gol sayısı anlamında değil) ihtiyacımız olan Hakan. En azından şuan alabileceklerimiz arasında

• Sad
Tepkiler: Arthur
Berkan'ımı unutmuşsun :cautious: Dediğim gibi burada net 15 16 tane kaliteli topçu var, bir geçen senenin yedekleriyle, bir de şimdikinin karşılaştırılması bile yeter bence, çok sağlıklı bir kadro diye düşünüyorum.

Berkan hiç girmese daha iyi bence. İyi niyetli elinden geleni yapıyor. Yeteneği de var ama verilen rollerden dolayı mı bilmiyorum her girdiğinde ciddi bir hata ile yürüğimizi ağzımıza getiriyor. Bu yüzden o da Metehan kadar anca süre alır.

• İmza
Tepkiler: RedAcT

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü