justahuman
★★★★
@LoveCook bir de Sara'yı beğenmezler, ben böyle çok yönlü oyuncu görmedim. Sahada forma rekabeti verecekler ama saha dışında evlilier Sara&Gündoğan
Bu işte var bi i.nelik.@LoveCook bir de Sara'yı beğenmezler, ben böyle çok yönlü oyuncu görmedim. Saha da forma rekabeti verecekler ama saha dışında evlilier Sara&Gündoğan
ben dünden beri basket izlemeye başladıydım zaten şimdi de Slam dunk izliyorum. İlgilenmiyoz Sara-Gündeoğan falan@LoveCook bir de Sara'yı beğenmezler, ben böyle çok yönlü oyuncu görmedim. Sahada forma rekabeti verecekler ama saha dışında evlilier Sara&Gündoğan
Avrupa'da şöyle bir konuşma geçecek diyorlar: Beyler herşeyi unutun 1 ay önce bir i*ne vardı portekizli. Onun taktik neyse ona dönüyoruzMüslüman TD Hacı İsmail hocam şov yapar ama Avrupa tatmin etmez.
Gs form tutsun diye milli takım harcanıyor şeklinde yorumladıkMontella hocamın barış a koyduğu postayı sevdim.Git kendin affettir takımında oyna sonra gel formanı benden al Gs futbolcusu olmasan sen bir hicsin mesajı vermiş gerekirse gol bulursak mecbur kalmazsa sonradan da oyuna almasın bu dangalak da Gs de oynamayıp arabistan a giderse ne duruma düşeceğinin fragmanını görsün.
Lige çok odaklısınız reis fener taraftarı kafayı yemiş ligle, hoca göndereceksen o olimpiakos maçından sonra yada rangers maçından sonra göndereceksin.Olympiacos maçı hariç bisi denmez zaten hacıyı. Ligi kaybetti ise ali yüzünden sen final maçına çıkarma sonuçlar ortada onu konuşan yok. Bu adamın eksiği işte her denileni yapıyor arada mou gibi çirkef olmak iyidir bana karışmayın demesi lazım hele şu kadro ile. Hacinin tabi ki başarılı olmasını istiyoruz olur da ama ali arkasında durmuyor daha rakip oluyor üstüne seçim olacak. Ha gelen git derse gider dur derse durur ki bence 3lü olsun güçlü olsun daha iyi olur. Konuşulsa daha iyi olacaktı sadece.
Ya da Young Boys maçlarından sonra..Lige çok odaklısınız reis fener taraftarı kafayı yemiş ligle, hoca göndereceksen o olimpiakos maçından sonra yada rangers maçından sonra göndereceksin.
tırt ligine bu kadar önem vermek saçma.
Reis Ali ligden başka bir şeye önem vermiyor ki ligde şampiyon yap Avrupayı boşver diyor teknik direktöre. Olimpiakos'a elenmemiz İsmail Kartala yazmaz Ali denilen çapsız kansıza yazar.Lige çok odaklısınız reis fener taraftarı kafayı yemiş ligle, hoca göndereceksen o olimpiakos maçından sonra yada rangers maçından sonra göndereceksin.
tırt ligine bu kadar önem vermek saçma.