Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis Ali ligden başka bir şeye önem vermiyor ki ligde şampiyon yap Avrupayı boşver diyor teknik direktöre. Olimpiakos'a elenmemiz İsmail Kartala yazmaz Ali denilen çapsız kansıza yazar.
İsmail de az sıçmadı o maçta Fred'i çıkarmıştı galiba iyi sövmüştüm.

İsmail ile bir bok olmaz bizim takımdan. Jesus hocamı lig lig diye darlamasalardı o adam bize avrupada gayet başarı getirirdi bir iki sezona ama insanlarda kafa yok

• Sad
Tepkiler: Zoro
Ya da Young Boys maçlarından sonra..
Young boys maçı ağır rezalet ama adam kaç yıl şampiyon olmuş gönderilmemesi normal bu seneki kadroyla bir şey yapmazsa gönderilmeli mesela tabi gs taraftarının ŞL'yi pek önemsediğini sanmıyorum şahsen 3. maçtan sonra hocam lige bakalım çekeceklerdir xD

Lige çok odaklısınız reis fener taraftarı kafayı yemiş ligle, hoca göndereceksen o olimpiakos maçından sonra yada rangers maçından sonra göndereceksin.

tırt ligine bu kadar önem vermek saçma.
Umurunda olmadığını biliyorsun xd hacı o oyunu ile avrupa da başarılı olurdu ama zoro nun da dediği gibi başkan yaramaz. Sen 1 sonra ki sene iyi forvet hızlı 1 kanat ve bi 68 alacaktın tamamdı kadro. Mou yüzünden nesry geldi onun yüzünden ferdi satıldı zaten kadro bitti. Tff başkanı bile kabul ediyor ligin kalitesi yok, araplardan önce ki son durağız ya da fazla maaş noktası.

• Like
Tepkiler: Zoro ve redteror
Young boys maçı ağır rezalet ama adam kaç yıl şampiyon olmuş gönderilmemesi normal bu seneki kadroyla bir şey yapmazsa gönderilmeli mesela tabi gs taraftarının ŞL'yi pek önemsediğini sanmıyorum şahsen 3. maçtan sonra hocam lige bakalım çekeceklerdir xD
İlk 3 maç değil de ilk 4 maç sonucu ne olacağı belli olur, Frankfurt, Ajax ve Bodo maçlarından en az 6 7 puan almamız lazım. Alamazsak eleniriz.

GS taraftarı maldır o zaman, SL çeyrek finali>2 Süper lig şampiyonluğu belki de 3

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü