Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su İsmail yerine 1 sene Amrabat oynattı, hapse atılması lazim Morukyo nun
İsmail için yazacaktım sen yazmışsın. Fenerbahçem böyle yabancı oyuncu hastası İsmail varken şimdi de Westham united denilen takımın 6 numarasını aldı bizim eşekler. Şimdi İsmailin yerine Alvarezi oynatır yabancı teknik direktör gelirse. Mourinho zaten kansızdı Türk futbolculardan nefret ediyordu karaktersiz!

İsmail için yazacaktım sen yazmışsın. Fenerbahçem böyle yabancı oyuncu hastası İsmail varken şimdi de Westham united denilen takımın 6 numarasını aldı bizim eşekler. Şimdi İsmailin yerine Alvarezi oynatır yabancı teknik direktör gelirse. Mourinho zaten kansızdı Türk futbolculardan nefret ediyordu karaktersiz!
Yani çok değerli bir oyuncu, ben bizde olsun isterdim, hem Türk hem çok kuvvet katar rotasyona

• Like
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Bu her türlü faul, yalnız Arda fiziksel olarak baya gelişmiş, belli ediyor, bunu bir 60 70 dakikaya yayarsa Real Madrid'te çok fark yaratır bu sene

• Like
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü