Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcanlık bir durum yok ama güven vermediği de kesin. Bence İspanya maçında kaleye Mert geçsin.

Uğurcan'a o kadar para vereceğimize Restes'e versek en azından bir kaç sene bekler gelişirse satardık. Uğurcan'ı hiç bir yere satamayız. Mecbur iyi performans vermesini bekleyeceğiz.

Mevcut durumda Günay daha iyi olabilir.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Azo Feyfa
Fener umarım Spaletti'yi falan alamaz, çok iyi hoca. Umarım İsmail Kartal gelir, şampiyonluğu garantilediğimiz maçta bizi yendiği için iyi hoca olduğunu sanıyorlar. O sene Fener ful son dakika golleriyle ipten döndü, gelirse ağır batırır.

Uğurcan piyasa değerine bakmaya korkuyorum. Geri verelim desek 10m vermezler. :d
Ben hala nasıl o paralara alındı anlamadım doğrusu. Hani günün ilerleyen saatlerinde olsa yağlı surat dursuna içirip kafası güzelken imzalattılar diyeceğim ama bilemedim

Gsli arkadaşlar Türkiye'nin Bayern'i olacağız derken diğer kulüplere bu kadar para vereceğiniz hiç aklıma gelmemişti :unsure:

Ben hala nasıl o paralara alındı anlamadım doğrusu. Hani günün ilerleyen saatlerinde olsa yağlı surat dursuna içirip kafası güzelken imzalattılar diyeceğim ama bilemedim
Ederson için pahalı diyen adam nasıl olduysa büyü yapılmış gibi ne olursa ne isterlerse verdiler.kimse kötü kaleci diyemez ama gelmiş geçmiş en iyi yerli kaleci diye diyen çıkmaz.rekor parayı anlamıyorum. Eren gibi alsak güzel olurdu. Seneye bedava gidecek adama trabzon şehrinden adam alıyorsun o yüzden o paralar normal diyen kafayı da anlamıyorum. Hakan için de abi Inter den alıyorsun o paralar normal diyen olmadı

Gsli arkadaşlar Türkiye'nin Bayern'i olacağız derken diğer kulüplere bu kadar para vereceğiniz hiç aklıma gelmemişti :unsure:
Fener Spalleti, Kostenoglou falan alırda Mourinho'nun bıraktığı savunma üzerine iyi bir hücum hattı kurarsa, GS'yi rezil rüsva eder. Topcular ayrı sıkıntı herkes kendini yıldız sanıyor ve şımardılar bu açık ve net.. Yönetim oyuncularına bile sahip çıkamaz halde, berbat transferler yaptılar .Hoca ise sadece Türk Liginin normlarını bildiği için fark yaratan, diğerlerine nazaran bir iki numarası olan herhangi bir adam işte. Birde ŞL oynayacak, alacağı farklı bir yenilgi ile komple çöküş göreceğiz bu sene.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü