Futbol Sohbet

Abi nasıl sallıyor ya neymiş alacakmış Skriniar'ı falan karşısına arkadaşlar teknik direktör aslında sizsiniz sgsjssg :d

Bir de gitmiş "Bu adamla çalışırken; orta alan presini bir adım geciktirirsen, bir salise geciktirirsen çıkarsın dışarı." demiş. Abi bilmiyorsan bilmiyorum de artık ya. Ne sallıyorsun, hikayeleştiriyorsun. Saçma sapan yorumlar yapıyor. Sergen bundan iyi yorumcu olabilir @Bavs

• Haha
Tepkiler: Bavs
yarın türkiye'de, cumartesi günüyse meksika'da transfer dönemi bitiyor. yani bu demektir ki bu 2 gün içinde guido rodriguez'i birine çaktık çaktık, çakamazsak içimizde patlar :(

• Haha
Tepkiler: Nebukadnezar

Abi nasıl sallıyor ya neymiş alacakmış Skriniar'ı falan karşısına arkadaşlar teknik direktör aslında sizsiniz sgsjssg :d

Bir de gitmiş "Bu adamla çalışırken; orta alan presini bir adım geciktirirsen, bir salise geciktirirsen çıkarsın dışarı." demiş. Abi bilmiyorsan bilmiyorum de artık ya. Ne sallıyorsun, hikayeleştiriyorsun. Saçma sapan yorumlar yapıyor. Sergen bundan iyi yorumcu olabilir @Bavs
Bana 4 büyük takımda da futbol oynamış, Anadolu’da zibilyon tane kulüp çalıştırmış üstüne gelip üç büyüklerden birini şampiyon yapmış cv ye sahip bir futbol yorumcusu bulun onu izleyeyim. Yoksa öyle biri en büyüğün kim olduğunu tartışmayalım (y)

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Bana 4 büyük takımda da futbol oynamış, Anadolu’da zibilyon tane kulüp çalıştırmış üstüne gelip üç büyüklerden birini şampiyon yapmış cv ye sahip bir futbol yorumcusu bulun onu izleyeyim. Yoksa öyle biri en büyüğün kim olduğunu tartışmayalım (y)
Senin yazdığına gore Kokan Buruk yorumculuk yaptığı an Sergen'e olandan daha fazla biat etmen lazım:d

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Bunları da ne hikmetse hep lig başında paylaşıyorsunuz. İşler değişince bu veriler daha da paylaşılmıyor.

Şimdiden yazalım şampiyonlar liginde kırmızı ve sarı kartlar yiyeceğiz ama ligte olmayacak. Bakın avrupa da korumuyorlar olacak. :d
Hacı İsmail hoca gelmedi lig sizin için bitti
Her şeye de bir lafınız var. Paylaşıyoruz trio şöyle böyle. Paylaşmıyoruz hani nerede, paylaşıyoruz yok sezon başında paylaşıyorsunuz sgsjshs bahaneler bahaneler :d

• Haha
Tepkiler: Daredewill

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü