Futbol Sohbet

Levarkusen 2. kırmızıyı gördü, maç çok enteresan bir yere gidiyor. Son 5 dakika.

PUAHAHAH Levarkusen 9 kişi ile 90+7'de attı, Frankfurt gördüğüm en çöp takımlardan biri. Biz bu adamları yenemiyorsak direkt takımı kapatalım gidelim, kontrollü oynayıp Sane ve Barış kanatlarıyla kontra atak kovalarsak bunları elek ederiz. Yaratıcılıkları yok, topu bunlara verip kontra kovalarsak çok kolay maç olur.

• Alev
Tepkiler: Whitebear D
PUAHAHAH Levarkusen 9 kişi ile 90+7'de attı, Frankfurt gördüğüm en çöp takımlardan biri. Biz bu adamları yenemiyorsak direkt takımı kapatalım gidelim, kontrollü oynayıp Sane ve Barış kanatlarıyla kontra atak kovalarsak bunları elek ederiz. Yaratıcılıkları yok, topu bunlara verip kontra kovalarsak çok kolay maç olur.
Frankfurt tan maksimum 1 puan alacağımız gerçeğini değiştirmiyor

Frankfurt tan maksimum 1 puan alacağımız gerçeğini değiştirmiyor
Yemin ederim çok büyük rezillik olur, Laverkusen topu bunlara bıraktı full kontra ile kazandı. Adamların savunma oyuncularını da beğenmedim, kazanamazsak Okan'a çok söverim.

Yemin ederim çok büyük rezillik olur, Laverkusen topu bunlara bıraktı full kontra ile kazandı. Adamların savunma oyuncularını da beğenmedim, kazanamazsak Okan'a çok söverim.
Leverkusen kötü takım değil gecen sene 2. Bitirdi ondan öncede şampiyon oldu. Frankfurt un bu seneki maç özetlerine bakmıştım biraz bizden her türlü daha iyi oyunları var.

Leverkusen kötü takım değil gecen sene 2. Bitirdi ondan öncede şampiyon oldu. Frankfurt un bu seneki maç özetlerine bakmıştım biraz bizden her türlü daha iyi oyunları var.
Ama kadrolarının büyük kısmı dağıldı, artık o kadar güçlü değiller. Ben bu gün ciddi zafiyet gördüm, demek ki biraz eli yüzü düzgün takım gelince zorlanıyorlar. Özellikle savunmaları çok sıkıntılıydı, Sane Barış mahvedebilir. Özellikle Sane çok sıkıntı yaratır.

Ama kadrolarının büyük kısmı dağıldı, artık o kadar güçlü değiller. Ben bu gün ciddi zafiyet gördüm, demek ki biraz eli yüzü düzgün takım gelince zorlanıyorlar. Özellikle savunmaları çok sıkıntılıydı, Sane Barış mahvedebilir. Özellikle Sane çok sıkıntı yaratır.
Maça bir şey kalmadı zaten göreceğiz bakalım :d

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Çok iddialı konuşuyorum, Frankfurt maçında ofansif değil kontrollü oynayıp şu kadro ile çıkarsak kolay kazanırız.

Osimhen

Barış - İlkay veya Sara - Sane

Torreira - Lemina veya Sara

Jakobcs - Abdülkerim - Davinson - Singo

Osimhen oynamayacaksa Barış en uçta oynasın, Sallai, Yunus veya Sane sol kanatta oynasın.

• Like
Tepkiler: Feitan
Leverkusen'in defans oyuncuları çoğu ikili mücadeleyi kazanmış usta aynı kalitede defans yapmak lazım yoksa atarlar. Rize maçındaki gibi olursa vay halimize. Frankfurt iyi değildi ama o konuda katılıyorum milli ara bunlara yaramamış. Bize ne kadar yaramış bugün göreceğiz bakalım.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü