Futbol Sohbet

Barış iyi mücadele etti son olaylardan sonra kendini kanıtlamak istiyor belli ama keşke bu kadar bencil olmasaydı.

Takımın en iyisi Torreira ve Sallai'ydi. İcardi ve Sane berbat. Diğer oyuncular ortalama oynadı.

Singo iyi olduğunu belli ediyor Poçikerim yerine Singo Sanchez mi denese acaba.
Aponun ayağı iyi ama bu elemanın da iyi mi

• Like
Tepkiler: RedAcT
Ortasaha bir maç 5 diğer maç 9 olmaz, her maç 7'lik oynayacaklar ortasahanın sahibidir, bunlarda Sara-Torrik ve Lemina. Umarım dediğin gibi olur ve Sarayı keser. @Bavs ve @justahuman 'ı bile koyu Sara'cı yaptıktan sonra bir güzel yeriz Okan'ı çiğ çiğ. Normalde Frankfurt GS'nin dişine göre bir rakip onların eksikleriyle bizim artılar örtüşüyor ama Okan bu maçtan çıkamayacak gibi geliyor.
Benim cl 11’imde sara olmazdı. 2 dos önünde İlkay olması lazım .

Lemina'ya ihtiyacımız var maalesef. İlkay-Sara olmuyor. Ayrıca İlkay'ın gelmesi Torrira'nın da performansını düşürdü.

Lemina-Toreira-Sara elimizdeki en iyi seçenek şuan.
İlkay daha oynamadı ki ?? Sane de çöp o zaman daha denemeye gerek yok bile adam 5-6 maç oynadı yeter yedek kulübesine postalayalım

• Like
Tepkiler: RedAcT
Benim cl 11’imde sara olmazdı. 2 dos önünde İlkay olması lazım .

Bakalım büyük ihtimalle senin dediğin gibi çıkar. İlkay'a aşık Okan bu seneki hedefi de Sara'yı yemek.Tek bildiği yemek zaten açgözlü herif rezil olarak gideceği günü iple çekiyorum.

CL maclari kesinlikle Sanchez Singo olmalı, Singo ayağı Apokerim değil ama kötü de değil kesinlikle
singo sol stoper riskli galiba ya. Bence jacobs apokerim singo Sanchez dörtlüsü yeter. Eren le apokerim yan yana oynarsa çok sıkıntı ama.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü