Futbol Sohbet

Bu takımın sadece 1 ayı var. Ya güzel bir kimya yakalayıp giderler ya da yarışmacı kimliklerini kaybederler. 3. Bir seçenek yok.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Kalite arttı tabi de, geç oldu ve hala yeterli değil. Kanada 20 milyon sıkacaktı, elde parada vardı yani. Sancho beklemek yerine Gürcü çocuğu ve Aral gibi gurbetçi çekebilirdi. Şu an Avrupa'ya devam ediyorduk belki de, ama o ben önemsemiyorum, ligi önemsiyorum dedi. Şampiyon olacak kadro da kuramadı.

Rakiplerimizle aynı seviyede oyuncu alacağız demesini yazmayı unutmuşum mesela. Osimhen seviye adam geldi mi? Sen göreve genç oyuncu alacağız, yatırım yapacağız dedin; ne o sözünü ne de Osimhen getirdin. Dortmun scout şefini getirip, +2 hakkını kullanmamın hiçbir açıklaması yok. En çok kızdığım tarafı da bu zaten. Alternatif olacak +2 bile çok şey katardı.

Ole'ye yapılanları @count alucard açıklamış zaten. Hatta onun geldiği ilk maç, 2 gün sonraki Atletico maçıydı ve nasıl oyun olduğunu hatırlarsın. Sen belki adama Cerny'i falan erken getirsen adam bambaşka oyun oynatacaktı, ki oyunculara Avrupa önemsiz bizim için demiş Adalı. Sen yabancı futbolcusun veya hocasın ne düşünürsün?
Ben iletişim konusunda sıçtı diyorum zaten ama bu kadroyu temizlemek büyük iş, bu kadar sıçmasaydı açıklamalarda bence gayet iyi transfer dönemi derim, tabi bu benim rakip taraftar olarak görüşürüm, sizin tepkileriniz daha haklıdır

Geçen sezon başında ilk 10 maçtaki oyun da keyifliydi. Ama sorun bunun istikrarı sürmedi. Çünkü hem maddi hem yönetimsel kaos vardı. Bu da zamanla takıma sirayet etti.

Başkan verdiği sözleri tutmadı. Bu takımın 2 bek 2 kanat ihtiyacı var dedi, taraftar Sancho isterken en iyisini alacağız dedi gitti transferin son günü Jota Silva-Cerny aldı. Jota Silva ve Cerny isimlerine karşı değilim ama bu adamları 3 ay önce de alabilirdin.

2 erteleme maçı oynayacağız ve şu an o iki maçta oynatacak ilk 11 oyuncumuz yok.

Sergen'in geleceği 3 ay önceden belliymiş. 2 ay önce Önder Özen'e teklif gitmiş Sergenle çalış diye. Kendi hocasının altını oymak ne demek?İletişim 0, sosyal medyada kendi hocasına, sportif direktörüne salça oluyor yorumcu kılıklı gazeteciler ve bu adamlar hala kulüpten içeri girebiliyorlar.

Her ne kadar kulübün geçmindeki iyi oyunculardan olsa da yorumculukta daha birkaç hafta önce ağza alınmayacak laflar söyleyen adamı gidip transfer videosunda oynattılar.

Sağ bek için Osayi gelecek diye resmi siteden açıklama yaptılar gelmedi. KWP gelecek diye 2 kere açıklama yaptılar gelmedi. Daha iyisi gelecek dediler ve 19 yaşındaki Taylanı aldılar. Çocuğu 6 milyon verildi diye medyanın kucağına attılar. Sonra çıkıp bu adamları basın toplantısında baş köşeye oturttular.

Türk teknik direktör ve teknik ekip getirdiler. Teknik ekip, Fenerbahçeli LÜE'ye bilgi sızdırıyor. Galatasaraylı olduğu bilinen yorumculara bilgi sızdırıyorlar. Komple bir laçkalık var.

Futbol ve Scout direktörü getirdiler ki kendisi Dortmund'dan geldi ve çok iyi bir CV'si olan adam. Bence yaptıkları en iyi iş buydu ama adamı transfere karıştırtmadılar. Onun yaptığı 3 transferi de medyaya sızdırmadan yaptılar. Onun dışında hepsini aylardır gazeteci bozuntuları biliyordu.

Fabrizo denen menajer maşasının kucağına düştüler resmen. Adam her gün bize farklı oyuncu yazıyordu ve taraftarı galeyana getiriyordu.

Aman hocam kalsın. İkisi de gitsin, akademiden bir oyuncu oynatalım daha iyi.
Bence sizde biraz gecen senelerin de travması var, yönetim cok iyi demiyorum ama lig biterken ve şu anki kadroya baktığımda, dümdüz iyi iş çıkardılar diyorum

Ben iletişim konusunda sıçtı diyorum zaten ama bu kadroyu temizlemek büyük iş, bu kadar sıçmasaydı açıklamalarda bence gayet iyi transfer dönemi derim, tabi bu benim rakip taraftar olarak görüşürüm, sizin tepkileriniz daha haklıdır

Temizleme olayı Arat'ın 22 oyuncu gitti demesine benziyor. Çoğu kiralık ve altyapıdan oyuncular. Seneye Musrati, Onana, Muçi falan dönebilir. Ve Svensson yerine orta sahadan Mario ve Muçi gitti. :D 2 Sağ bek var kadroda. Bu gidenlerden ve zamanında transfer yapmadıkları için ertelenen 2 maçta kimler çıkacak merakla bekliyorum.

Bu arada ben tarftarı tanıyorsam seneye Abraham da gitsin diyecekler. Djalo'dan da ümitli değilim. Hele Jota'nun şarta bağlı zorunlu bonservisi varsa oradan da 17 milyon girebilir. Orkun, Cerny ve Kwp çekip, diğer yerlere yatırımlık yapacaklardı. Belki forvete Abraham yerine daha net golcü alabilirlerdi.

Temizleme olayı Arat'ın 22 oyuncu gitti demesine benziyor. Çoğu kiralık ve altyapıdan oyuncular. Seneye Musrati, Onana, Muçi falan dönebilir. Ve Svensson yerine orta sahadan Mario ve Muçi gitti. :D 2 Sağ bek var kadroda. Bu gidenlerden ve zamanında transfer yapmadıkları için ertelenen 2 maçta kimler çıkacak merakla bekliyorum.

Bu arada ben tarftarı tanıyorsam seneye Abraham da gitsin diyecekler. Djalo'dan da ümitli değilim. Hele Jota'nun şarta bağlı zorunlu bonservisi varsa oradan da 17 milyon girebilir. Orkun, Cerny ve Kwp çekip, diğer yerlere yatırımlık yapacaklardı. Belki forvete Abraham yerine daha net golcü alabilirlerdi.
Dediğim gibi bazı travmalar olabilir, doğal da ama ben transfer konusunda yönetime eksi yazmazdım, zamanlama konusunda ise haklısın

Neyse ilk yarı yorumumu yapayım. Beşiktaşlı olmasam acayip keyif alırdım Beşiktaş'ı izlemekten. Genel olarak oyun ve kurgu başarılı ancak oyuncular yanlış. Özellikle Salih...

Öncelikle Cerny'e 6.3 verirken Salih'e 6.7 veren Sofascoreun aklına da yapay zekası düzenliyorsa ona tüküreyim. Cerny'i çok beğendim ben. Daha takıma yeni katıldı. Milli arada milli takımda olduğu için pek antrenman da yapamadı ama gayet etkili bir oyun sergiledi. Hem koridoru kullanış şekli hem boşluk gördüğünde içeriye attığı toplu-topsuz koşuları hem de ver-kaçları iyiydi. Oynadıkça daha iyi olacağının sinyalini verdi.

Gökhan benim yerli listemdeki üç sağ bekten bir tanesiydi. Bir diğeri de Taylandı zaten. Listenin başında Taha Şahin yatıyordu. Taylan gelecek için, Taha hem bugün hem gelecek için Gökhan ise bugün içindi. Tabi as sağ bek olarak düşünmüyordum üçünü de ama yapacak bir şey yok. Gökhan-Taylan rotasyonu Svenson'un yer aldığı bir rotasyondan çok daha iyi. 4/6 ikili mücadele kazanmış. 4 top çalma ve istatistiklerde yazmasa da 1 pas arası var benim gördüğüm. Maçın tamamını izlemedim, arada bir yerde hanımla görüşüyordum telefonda. O ara istatistik yaptıysa başka bilmiyorum. :D Bence lig için iyi bir başlangıç oldu Gökhan. Cerny ile uyumu da fena değildi.

Djalo birkaç pozisyon dışında kötü değildi. Öyle çok üst düzey bir performansı da yok ama oynama alışkanlığı kazandıkça daha iyi olacaktır.

Udok... Gitmeliydi kesinlikle. Gitmeyecekse de Emirhan oynamalı yerinde. 1/5 ikili mücadelesi olan bir stoper olamaz.

Jurasek'e @Nebukadnezar 'ın dediği gibi kafasını kullanmasını söylemediğin zaman iyi oyuncu. Kafasını kullanmaya karar vermek için düşünmeye çalıştığında bocalıyormuş. Onu görmüş olduk. Sadece koşacak, orta açacak. 20 tane orta açacak 5'i tutsa yeter.

Orkun İlk 10'da 6 numara olmadığı için yorulacak maçta. 65-70 gibi pili biter.

Bilal'in heyecanı iyi ama yeterli değil. İlk 11'de olmamalıydı. Yorulan defansa karşı 60 sonrası girip can yakan oyuncu olmalıydı.

Rafa iyiydi. İlk maçlardaki heyecansızlığı gitmiş. Başkanın Avrupa önemli değil dediği yerde efor sarfetmemesi normal tabi. Kendini niye yorsun ''önemsiz'' Avrupa maçlarında. :D

Abraham çok kaçıracak zaten. Bunu biliyorum. Enseyi karartmamak lazım. Bu adam çok pozisyona giren birisi.

Ben yazana kadar 2. yarı başladı. :D

• Like
Tepkiler: William Cutting
bizlerin, futbol isimli barbar sporu için harcayacak bir dakikası bile yok ve de olmamalı!! bu saçmalığa vakit harcayacağımıza; bilime yoğunlaşmamız, fabrikalar açmamız, sanat ve kültür ürünleri üretmemiz, çağı yakalamamız ve uzay yarışına katılmamız lazım... bir topun peşinde koşan 22 terli adamı izlemek kadar saçma bir şey olamaz!!

Son düzenleme:
bizlerin, futbol isimli barbar sporu için harcayacak bir dakikası bile yok ve de olmamalı!! bu saçmalığa vakit harcayacağımıza; bilime yoğunlaşmamız, fabrikalar açmamız, sanat ve kültür ürünleri üretmemiz , çağı yakalamamız ve uzay yarışına katılmamız lazım... bir topun peşinde koşan 22 terli adamı izlemek kadar saçma bir şey olamaz!!

Bakmadım ama kaç yediniz?

• Haha
Tepkiler: Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü