Futbol Sohbet

Bu benim de dikkatimi çekti. Normalde arda mbappeye koşabilirdi ama koşmasa da genelde gol atana koşulur gol atan asist yapana döner teşekkürünü eder. Tüm takım ardayı bırakıp kaplumbağanın peşine gidiyor. Ki asistin hazırlığını bile arda yapıyor

Asist le golü kıyaslayınca arda da mbappe ye gitse daha iyi olabilirmiş. Artniyetli bir şeyler dönmüyordur ya geçen sezon forma yarısına girdiği brahim Diaz koşmuş hatta sadece bence önemli muhabbet değil

Neyse ilk yarı yorumumu yapayım. Beşiktaşlı olmasam acayip keyif alırdım Beşiktaş'ı izlemekten. Genel olarak oyun ve kurgu başarılı ancak oyuncular yanlış. Özellikle Salih...

Öncelikle Cerny'e 6.3 verirken Salih'e 6.7 veren Sofascoreun aklına da yapay zekası düzenliyorsa ona tüküreyim. Cerny'i çok beğendim ben. Daha takıma yeni katıldı. Milli arada milli takımda olduğu için pek antrenman da yapamadı ama gayet etkili bir oyun sergiledi. Hem koridoru kullanış şekli hem boşluk gördüğünde içeriye attığı toplu-topsuz koşuları hem de ver-kaçları iyiydi. Oynadıkça daha iyi olacağının sinyalini verdi.

Gökhan benim yerli listemdeki üç sağ bekten bir tanesiydi. Bir diğeri de Taylandı zaten. Listenin başında Taha Şahin yatıyordu. Taylan gelecek için, Taha hem bugün hem gelecek için Gökhan ise bugün içindi. Tabi as sağ bek olarak düşünmüyordum üçünü de ama yapacak bir şey yok. Gökhan-Taylan rotasyonu Svenson'un yer aldığı bir rotasyondan çok daha iyi. 4/6 ikili mücadele kazanmış. 4 top çalma ve istatistiklerde yazmasa da 1 pas arası var benim gördüğüm. Maçın tamamını izlemedim, arada bir yerde hanımla görüşüyordum telefonda. O ara istatistik yaptıysa başka bilmiyorum. :D Bence lig için iyi bir başlangıç oldu Gökhan. Cerny ile uyumu da fena değildi.

Djalo birkaç pozisyon dışında kötü değildi. Öyle çok üst düzey bir performansı da yok ama oynama alışkanlığı kazandıkça daha iyi olacaktır.

Udok... Gitmeliydi kesinlikle. Gitmeyecekse de Emirhan oynamalı yerinde. 1/5 ikili mücadelesi olan bir stoper olamaz.

Jurasek'e @Nebukadnezar 'ın dediği gibi kafasını kullanmasını söylemediğin zaman iyi oyuncu. Kafasını kullanmaya karar vermek için düşünmeye çalıştığında bocalıyormuş. Onu görmüş olduk. Sadece koşacak, orta açacak. 20 tane orta açacak 5'i tutsa yeter.

Orkun İlk 10'da 6 numara olmadığı için yorulacak maçta. 65-70 gibi pili biter.

Bilal'in heyecanı iyi ama yeterli değil. İlk 11'de olmamalıydı. Yorulan defansa karşı 60 sonrası girip can yakan oyuncu olmalıydı.

Rafa iyiydi. İlk maçlardaki heyecansızlığı gitmiş. Başkanın Avrupa önemli değil dediği yerde efor sarfetmemesi normal tabi. Kendini niye yorsun ''önemsiz'' Avrupa maçlarında. :D

Abraham çok kaçıracak zaten. Bunu biliyorum. Enseyi karartmamak lazım. Bu adam çok pozisyona giren birisi.

Ben yazana kadar 2. yarı başladı. :D

Cerny ikinci yarı ayağı alışınca daha iyiydi. Yaptığı kilit paslar göz dolduruyordu. Asisti de akıl doluydu.

Jurasek de düşünmeyi bırakınca daha iyi oldu. :D

Gökhan da ikinci yarı biraz yorgunluk ve konsantrasyon eksikliği belirtileri vardı. Bu hoşuma gitmedi.

Djalo biraz daha toparlamış bir görüntü verdi ikinci yarı.

Orkun iyiydi. Kırmızı kart anlamsızdı. Hakem çok rezalet bir karar verdi. Ayrıca kulübeye kadar gelip çemkiren oyuncu (maçın sıcaklığında Berat gibi gördüm) sarı yemedi. Rakip takımın kulübesine gelip laf sallamak bu kadar kolay mı? Faulü yapan adam da kart görmedi. Çok net bir fauldü o yani. Kasti bir şekilde düşürdü Orkun'u. Biraz daha sert düşse dizini kırabilirdi.

Bilal ileri uca geçince daha rahatladı. Bu arkadaş dar alanda sürekli beklerle koşu atmak yerine ceza sahasında stoperlerle güreşecek bir arkadaş. Evet çalım yeteneği var ama öyle geniş alanlar bulursa bunu yapabiliyor. Hemen kademesi dolacak lig maçlarında bu açıklığı zor bulur. Nitekim burada da adam geçtikten sonra topu ayağından açtığı için çok top kaybı yaptı. Umarım bir Larin çıkartmaya çalışıp harcamaz Sergen Yalçın. 90 dakika dinamizmi harikaydı. Kaptırdığı toplardan sonra bizim ceza sahasına kadar koşup takım topu geri kazanınca rakip ceza sahasına gidiyordu direkt. Bu maç özelinde Cerny'den sonra en çok beğendiğim isimdi. Vuruşu çok temizdi.

Cengiz, maç içinde yazdığım gibiydi. Çok temposuz bir oyuncu şu an. Eskiden de alametif harikası bu değildi ama Cerny'nin toplu oyunundan daha yavaş koşuyordu topsuz bir şekilde. O derece. Golde arka direkteki boşluğu koklaması zeka belirtisi.

Demir Ege de salihi değil beni oynatacaksın hoca oyunu oynadı. Hoca eğer yine Salihi alırsa aklından şüphe ederim. Yahu hocam sen Salih'in formda halini beğenmeyip Başakşehire gönderttin. 3-4 senedir doğru düzgün oynamayan halini niye 11 oyuncusu gibi düşündürüyorsun bize.

Rshica da işleyen bir takımın iyi bir yedeği olur. O kadar.

Ekleme: Oyuncuların bireysel performanslarından ziyade hırsları ve takım oluşları beni daha çok tatmin etti. Geçen sezon rafayı kesip biçen adamlara karşı 1 kere bile tepki koymadı bizim oyuncular. Orkun'un kart pozisyonunda yapılan kavga beni çok mutlu etti açıkçası.

Usta golü Arda yerine Akman brothers'dan biri atsaydı gsli arkadaşların yorumlarını görürdün ne küfürler ederlerdi Mbappe denilen kaplumbağa'ya :cautious:
Çoğu gslide öyle bir nefret var zaten, Arda Reis her 11 başladığında iğneleniyorlar gibi geliyor bana xD

• İmza
Tepkiler: Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü