Futbol Sohbet

İsmail hoca sunumda Szymanski oynatıcam dedi diye kıyameti kopardılar yeni gelen hoca direkt 11’e yazmış. Ulan spor dijital tayfa…
Szymanski'yi katil tutup vurduracağım. Başka çaresi yok bu işin. Iso'dan Mou'ya Mou'dan Tedesco'ya herkes 11 yaziyor. Kafayi yemisler.

olur da bu geceki maçta, başta çetcibiti olmak üzere pek çok yapay zeka uygulamasına göre türkiye'nin en başarılı futbol takımı olan fenerbahçe puan kaybederse, %98.72 ihtimalle fb lige havlu atacak ve büyük başkan ali koç'un başkanlığı bitecek :)

maçı izlemeyeceğim ve kazanacaklarını da düşünmüyorum ama eğlencesine 300 lira attım ts galibiyetine.

Hem Trabzon kazanır hem de Ali Koç tekrar başkan seçilir ihtimalinin hayali ile yaşıyorum...

En çok muçinin performansını merak ediyorum. Folcarelli iyi top kapıyor ama o kritik pası atabilen biri değil. İlerisi ile bağlantıyı ne kadar sağlayabilecek merak ediyorum

Sağ kanat sımanski mi? Sanki kanat mı yok…
4-3-3 şeklinde ileride kerem talisca nesiyri şeklinde çıkabilir. Kağıt üzerindeki düzenden çok sahada hücum ve savunmadaki dizilişi nasıl olacak o önemli. Bence bekin biri ile genişlik verip nesiyri taliscanın da içeri konumlanacagı bir düzen olacak. Sağ bek çizgiye basar muhtemelen

• Like
Tepkiler: Bavs
4-3-3 şeklinde ileride kerem talisca nesiyri şeklinde çıkabilir. Kağıt üzerindeki düzenden çok sahada hücum ve savunmadaki dizilişi nasıl olacak o önemli. Bence bekin biri ile genişlik verip nesiyri taliscanın da içeri konumlanacagı bir düzen olacak. Sağ bek çizgiye basar muhtemelen
Talisca kanatta daha kötü bence.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü