Futbol Sohbet

Adamin avrupa liginde gs şöyle kart gördü diye paylaşım yaptığını hatırlamıyorum. Benim referansım da bu adam değil. Ne bilgisi var da referans alayım. Bir sürü hakeme göre veri çıkarıyor. O hakemler içinde de trionun yorumlarını değerli buluyorum
E tamam diyorum iste CL deyken yaptı bize :D Siz de dediniz, her maç kırmızı Ğasaray'a ligde çıkmıyor, geçen sene en çok kart gören takım sizdiniz, size niye ligde 1 tane kırmızı cikti o zaman :D Abi geçin şu işleri ya, yolumuza bakalım

• Haha
Tepkiler: Arthur
Edersonu oyun kurulumuna katmamasi üzdü adamın uzun topunu göremedik :/

Bu Manu direkt kadronun hepsini satılığa çıkarıp 2-3 yıl yapılanmaya gitmesi lazım. Her Manchester derbisini kaybediyor, önceden Manchester sadece kırmızıydı. Sonra araplar City'i alınca şimdi Machester mavi oldu. Özellikle her atakta kesinlikle topun ayağına değmesini siteyen kaptan bozuntusu Bruno Fernandes

E tamam diyorum iste CL deyken yaptı bize :D Siz de dediniz, her maç kırmızı Ğasaray'a ligde çıkmıyor, geçen sene en çok kart gören takım sizdiniz, size niye ligde 1 tane kırmızı cikti o zaman :D Abi geçin şu işleri ya, yolumuza bakalım
Biz gs gibi presli bile oynamıyorduk. Alan savunması yapıyorduk. Onun da etkisi var da ona da laf edersin neyse kanıt göster de ki geçen sezon kırmızı görmeniz gerekirken görmediğiniz pozisyon sayısı şu kadar diye. Sizin bir önceki sezon özellikle bir sürü vardı. Neyse bu sezon iyi takip et bakalım not et

Var olm, bu herif biz CL deyken kartlar hakkında manipülasyon yaparken hep paylaştın, CL vs Süper Lig diye, siz geçen sene UEL de en çok kart yiyen takımken, tüm sezon boyunca, o da sona doğru, bir tane kırmızı kartınız vardı, o zaman hic buralarda görmedik o paylaşımları:D
Glorfindel o sayfadan gs aleyhine bir şey attığında adamla beş kişi dalga geçiyorsunuz. O sayfa fener aleyhine bir şey paylaşırsa bu sefer o paylaşımı atıp yine adamla beş kişi birden dalga geçiyorsunuz :s siz de sayfayı işinize gelince ciddi alıyorsunuz hocam...

Biz gs gibi presli bile oynamıyorduk. Alan savunması yapıyorduk. Onun da etkisi var da ona da laf edersin neyse kanıt göster de ki geçen sezon kırmızı görmeniz gerekirken görmediğiniz pozisyon sayısı şu kadar diye. Sizin bir önceki sezon özellikle bir sürü vardı. Neyse bu sezon iyi takip et bakalım not et
Ettim bile, İsmail iki sarı görmedi

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Glorfindel o sayfadan gs aleyhine bir şey attığında adamla beş kişi dalga geçiyorsunuz. O sayfa fener aleyhine bir şey paylaşırsa bu sefer o paylaşımı atıp yine adamla beş kişi birden dalga geçiyorsunuz :s siz de sayfayı işinize gelince ciddi alıyorsunuz hocam...
Ee napalım konuda Fenerli eksiği varsa….

• Haha
Tepkiler: Kenny

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü