Futbol Sohbet

Onachu ile Fred yan yana gelince adam dev gibi durdu cidden de dev gibiymis 201 cm

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Trabzonda durup dururken kırmızı gören eleman yüzünden son yılların en sıkıcı Fb-Ts derbisi oluyor ya Fbnin yan pas ve isabetsiz orta dolu futbolunu izleyip duruyoruz

Erende siz Trabzonu kazıkladınız ama kaleci konusunda onlar sizi kazıkladı gibi. Yeni gelen kalecileri eskisinden çok daha iyi. Gs maçlarında gol yeyince sırıtmayacak hem de eskisi gibi :s
Kral dediğinde haklı olabilirsin ama ben kimseyi kazıklamadım valla bak. Takım tutmuyorum olayın makarasındayım ben. @redteror kazıklamış olabilir ama.

• Haha
Tepkiler: redteror ve Kenny
Fener'li yöneticiler gitsin Bartuğ'unun kafasını 0'a vursun hırtlara benziyor. Adam akıllı bir saç modeli seçsin bu ne la.

Not: GS altyapısındanmış geri alıyom dediğimi :D

• Haha
Tepkiler: Zoro ve RedAcT
Eyüp gs maçının aynısı oynanıyor. Full set. Üretken olmayan aynı paslar. Sıfır zevk. Başakşehir bjk maçı eğlenceliydi ama

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Fener'li yöneticiler gitsin Bartuğ'unun kafasını 0'a vursun hırtlara benziyor. Adam akıllı bir saç modeli seçsin bu ne la.

Not: GS altyapısındanmış geri alıyom dediğimi :D
Ondan da bir bok olmaz, bizden kavga dövüş Marsilya'ya gitti, yapamayınca geri geldi, vasat topçu, en iyi ihtimalle Başaksehir de falan oynar

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü