Futbol Sohbet

Valla şuana kadar gelen oyuncuların hepsinin ilk maçını izledim. Cerny, Onana, Archie Brown, Ndidi, Semedo bunları genel olarak beğendim. Onuachu'yu yazmadım sonuç olarak ligi bilen birisi. Trabzonspor'un orta sahası çok zayıf kalmış diğer takımlara göre savunma oyuncularından Savic çok iyi bir lider.

Beşiktaş son maçta Rafa'nın orta sahaya katkısının düşük olmasından dolayı rakip çok hızlı bir geçiş oyunu oynayınca tempolu bir maç izledik. Sağ kanat olarak çok iyi bir rotasyonumuz var ama sol kanat yok direkt. Maçlar iyi geçer ama sete oturduk mu bizde GS ve FB gibi kötü gözükürüz.

Galatasaray, Osi ve Barış olmayınca 0 tempolu maç oynuyor. Barış'ın da kendini ileri bölgeyi karıştırmasıyla rakiplere zorluk veriyor. Fizikli bir oyunda o temposunu kaybediyor Galatasaray'da.

Fener'de eksik gördüğüm en büyük şey sorumluluk alan oyuncu sayısı çok az. Fred dışında sorumluluğu alıp oyunu kurabilecek oyuncuda yok Fener'de. Asensio'nun kadroya katılmasıyla belki bu oyun düzelir.

• Like
Tepkiler: Ryze al Ghul
Ben ilk maçı diye baktım ya bu lig ciddi izlenmez. O çizgi pozisyonunda iç kamera var vermiyorlar bilerek xd Tadic-dzeko beğenmeyen aptalları salla, avrupadan devam ederiz.
10 yıl önce izlediğimiz maçlarda öyle pozisyon olunca daha fazla açı vardı, teknoloji geriye gitmiş galiba.

@kekomancer kardeşim bak ay'a gidilen teknolojinin kaybolması gibi bir durum daha yaşanmış bir de apollo 11'i sorguluyorsun xD

• Haha
Tepkiler: kekomancer
City-United maçının özetini izledim az önce ve bir şey ilgimi çekti paylaşmak istedim. United neden maça kalecisiz çıkmış anlamadım yeni bir bakış açısı mı getirecekler acaba futbola :unsure:

Su neospor mark clattenburg yorumlatıyor Türk hakemleri sıkıntı diye ama bu adam da bütün kararlara doğru diyor . Daha yanlış karar dedigine denk gelmedim

• Like
Tepkiler: LoveCook
  • Like
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel
10 yıl önce izlediğimiz maçlarda öyle pozisyon olunca daha fazla açı vardı, teknoloji geriye gitmiş galiba.

@kekomancer kardeşim bak ay'a gidilen teknolojinin kaybolması gibi bir durum daha yaşanmış bir de apollo 11'i sorguluyorsun xD
Türkiyeli futbolu bitmiş ya. Yanlış zamanda tekrar sardım şu merete

• Haha
Tepkiler: redteror

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü