Futbol Sohbet

O Beşiktaş maçı yüzünden biz dağıldık. Yani sadece 3 puan olarak bakmamak lazım
Avrupanın en büyük liglerinde biie bu kadar hata payı var. O maçta olan BJK'ye oldu, bir çok maçta GS'ye olabilecekken olmadı. Oyuncular takılmadı hatalara sha içinde kalarak daha çok üreterek daha çok gol atarak bir şekil üstesindden geldiler ama çok şey yapıldı..

bu yorumu yapınca sizin alana girmiş gibi oldum ama aslında olmak istemediğim yer burası. Sadece TS'li garibanı ayıktırıyordum. : ) Hiç bir Fenerliyle hakem hataları konuşamam ne anlatsak boş, sonuçsuz, faydasız. Boşa geçmiş bir ömür... : )

Saha içinde kalalım boşver.
Verecek bir cevabım yok diye yorumladım xD

Gs'nin ligdeki masumluğu:
4423ed873e6781ad084e11c6b8a3d923.jpg

Geçen sene bir BJK maçı vardı kollandık diyebileceğim. Kollanmadıkta işte hadi kollandık diyelim taş çatlasa 6 puan kazanmıştı GS hakemlerle.Taş çatlasa.

Fener en az 20 puan topladı hakemlerle. Bu maç gibi kaç maç oynandı. Sen muhtemelen GS maçlarını izlemedin iki taraf içinde lehinee aleyhine kararlar oluyordu sosyal medyada paralı troller GS lehine kararları bot hesaplarla falan paylaştı durmadan, takip etmeyenlerde ordan dolduruldu işte.Maçlara bakıyorsun rakiplere çıkmayan kartlarla, GS'ye verilmeyen penaltılarla geçen koca bir sezon.. Alakamız yok bizim fenerle bunun farkına varamadığınız için bu haldesiniz tam olarak ya da bu haldeyiz.
Çok masumsun :D
Yeni nick eklemesi belli oldu @Montana
Ben değil gsliler eklesin ben rakamdan memnun değilim ki?

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Adımız çıkmış dokuza durumu... Mahallenin en p.ç'i biz olsak gururla söylerim işte anlamadığın kısım bu. Masum değiliz fenerin yanında masum kalıyoruz arada devasa fark var..
Usta o kadar profesyonel hile hurda yapıyorsunuz ki böyle bir ilizyon çıkıyor ortaya. Ama bu sene Fener kollanma miktarı olarak siyasi destek sonrasında gsye çok yakın olacak gibi..

gs>>fb>>>>>>bjk>ts
kollanma şekli şu şekil

• Haha
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü