Azo Feyfa
★★★★★
bu pozisyona SAÇ , erman Toroğlu, nihat kahveci üçü de faul değil dedi. Başka yorum denk gelmedim .
30 +3 M € karşılığında bırakırız Ertoyu. Bak o da size olan fiyat.Ertuğrul Doğan ı hemen şimdi Gs nin başkanı neden yapamıyorum? Neden böyle bir hakkınız olmasın? Adam komple gs tarihinde toplam başkanların yapamadığı açıklamaları bir günde yaptı.
Bir gün zengin veya ünlü olsam zevkine şu tv programlarına katılıp karşı çıkardım karşısındaki kişiler de uyarmıyor önceden net yokken tvde sallıyorlardı şimdi rezil oluyolar.
Seçim var iki kulüptede, tamamen gaz alma amaçlı, seçimler geçsin 1 ay sonra kol kola gezerler.Ertuğrul Doğan ı hemen şimdi Gs nin başkanı neden yapamıyorum? Neden böyle bir hakkınız olmasın? Adam komple gs tarihinde toplam başkanların yapamadığı açıklamaları bir günde yaptı.
Duran'dan daha sağlıklı duruyor usta.
Duran'dan daha sağlıklı duruyor usta.
Bencede faul değil gol kararını verirdim.bu pozisyona SAÇ , erman Toroğlu, nihat kahveci üçü de faul değil dedi. Başka yorum denk gelmedim .
Yav biliyorum bu kokuşmuş futbol ikliminde herşey yalan dolanSeçim var iki kulüptede, tamamen gaz alma amaçlı, seçimler geçsin 1 ay sonra kol kola gezerler.