Bavs
★★★★★
Bu adamı yorumcu diye kim dinliyor çok merak ediyorum .
Bu adamı yorumcu diye kim dinliyor çok merak ediyorum .
Yalan sıkışa bak. 2-0 olduktan sonra ısın demiş. Bütün devre ısındı mı yani?6 golü 2. Yarı yedik biz. Ayrıca yedekte Ricardinho varken 16 yaşındaki Batuhan kurtarıcı olarak mı girecekmiş?
![]()
Adamın hikaye sayısı 100den fazla Beşiktaş maç sayısı çok az diye hatırlıyorum. Bitmiyor hikayeleriYalan sıkışa bak. 2-0 olduktan sonra ısın demiş. Bütün devre ısındı mı yani?6 golü 2. Yarı yedik biz. Ayrıca yedekte Ricardinho varken 16 yaşındaki Batuhan kurtarıcı olarak mı girecekmiş?
![]()
norveç hakikaten çok tehlikeli takım. 1-2 yıl öncesine kadar birkaç iyi isim tarafından sırtlanan ve görece zayıf bir defansa sahip olan bir takımlardı ama artık birkaç iyi ismin yanına iyi parçalar da eklediler.
bir tarafta, son 2 dünya kupasına katılamadığı için bu dünya kupasına katılmak için tüm kurşunlarını sıkacak olan italya var, diğer taraftaysa istim üzerindeki norveç. iki takım da çok büyük sorunlar çıkartır eğer türkiye grubunu 2. bitirirse.
geçen sezon sörlöth'a atletico'da burun kıvrılmasının temel sebebi, sörloth'un oyun gücünü düşürüyor oluşuydu ve bu yüzden de pek çok maçta yedek oturdu. bu sezonsa, atletico kadroyu komple yenilediğinden oyun ezberleri kayboldu ve üstüne bir de sörloth donuk girdi sezona. takım gol atamadığı için de hedef tahtasına ilk olarak sörloth'u oturttular. çünkü takımın yıldızı olan alvarez'den daha kolay bir hedef.
En dürüst videosu bu ya bence. 8'tane gol yenir mi, 8 tane yiyince nasıl yediğimizi bile unuttum diyor. Unutmuş işte yanlış hatırlıyor : P
Adamın hikaye sayısı 100den fazla Beşiktaş maç sayısı çok az diye hatırlıyorum. Bitmiyor hikayeleri
@Skywalker Ali Koç hatta Rambo Okan başkanımız olsa bu kadarını yapmaz herhalde