Futbol Sohbet

Yalan sıkışa bak. 2-0 olduktan sonra ısın demiş. Bütün devre ısındı mı yani? :D 6 golü 2. Yarı yedik biz. Ayrıca yedekte Ricardinho varken 16 yaşındaki Batuhan kurtarıcı olarak mı girecekmiş? :D

En dürüst videosu bu ya bence. 8'tane gol yenir mi, 8 tane yiyince nasıl yediğimizi bile unuttum diyor. Unutmuş işte yanlış hatırlıyor : P

Yalan sıkışa bak. 2-0 olduktan sonra ısın demiş. Bütün devre ısındı mı yani? :D 6 golü 2. Yarı yedik biz. Ayrıca yedekte Ricardinho varken 16 yaşındaki Batuhan kurtarıcı olarak mı girecekmiş? :D
Adamın hikaye sayısı 100den fazla Beşiktaş maç sayısı çok az diye hatırlıyorum. Bitmiyor hikayeleri

kral keşke girdiğin haber başına kaç para aldığını da söyleseydin ya da ne bileyim menajerle olan ilişkinden de bahsetseydin. instagram oyunun kurallarını değiştirdi, oyuncular bana mesaj atıyor açıklamasını 5 yaşındaki çocuğa bile yediremezsin. yaptığın iş tetikçilik, başka bir şey değil.

norveç hakikaten çok tehlikeli takım. 1-2 yıl öncesine kadar birkaç iyi isim tarafından sırtlanan ve görece zayıf bir defansa sahip olan bir takımlardı ama artık birkaç iyi ismin yanına iyi parçalar da eklediler.

bir tarafta, son 2 dünya kupasına katılamadığı için bu dünya kupasına katılmak için tüm kurşunlarını sıkacak olan italya var, diğer taraftaysa istim üzerindeki norveç. iki takım da çok büyük sorunlar çıkartır eğer türkiye grubunu 2. bitirirse.

geçen sezon sörlöth'a atletico'da burun kıvrılmasının temel sebebi, sörloth'un oyun gücünü düşürüyor oluşuydu ve bu yüzden de pek çok maçta yedek oturdu. bu sezonsa, atletico kadroyu komple yenilediğinden oyun ezberleri kayboldu ve üstüne bir de sörloth donuk girdi sezona. takım gol atamadığı için de hedef tahtasına ilk olarak sörloth'u oturttular. çünkü takımın yıldızı olan alvarez'den daha kolay bir hedef.

Her kulüp her an iyi yönetilecek diye bir şey yok.

En dürüst videosu bu ya bence. 8'tane gol yenir mi, 8 tane yiyince nasıl yediğimizi bile unuttum diyor. Unutmuş işte yanlış hatırlıyor : P

Benim için büyük şoktu o maç. Çünkü ben maçı ertesi gün sanıyordum. Erkenden uyumuştum, ertesi gün okul formasının üzerine atkımı atıp okula gitmiştim. Okuldakiler nasıl yediniz lam 8i demişlerdi. Akşama kadar içim içim yemişti yalan söylüyor herkes diyordum. Kafayı yiyebilirdim yani :D

Adamın hikaye sayısı 100den fazla Beşiktaş maç sayısı çok az diye hatırlıyorum. Bitmiyor hikayeleri

Çok büyük potansiyeldi. 16 yaşında o dönem çoğu santraforda olmayan fiziği ve vuruş yeteneği vardı. Heba etti kendini.

• Haha
  • Like
Tepkiler: Zoro ve justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü