Futbol Sohbet

Gs yönetimi cidden tuhaf işler yapıyor. Barış Alperi 50'ye satıp üstüne 10 verip Ademola'yı neden almadılar hala anlamadım hayret bir şey

Ederson tamamdı zaten. Taffarel ile görüşmemeişse bile alınmama mevzusu Fred gibi biraz. Adamı ikna edip sonra aylarca bekletmenin anlamı yok. Citiy'e 2M fazla versen ne olacak oyuncu zaten maaşında indirim yaparak gelmeyi kabul etmiş. İlkay da gitse giderdi mesela fenere, ki fener istemiş deniyor. O da aylardır bekliyordu vs. Zamanında Rashi'de de benzer bir durum oldu. Oyuncu gelmeye hazırken bu kadar bekeltirsen bir yerde kopar iş.

Eren Elmalı'da beni korkutan tek şey var. O da rakip oyunu senin sahana yıktığında pozisyon alması çok hoşuma gitmedi, kanattan yardıma gelen ve sol stoper ile oyuncu paylaşımında sıkıntı yaşıyor bence. ŞL'de ve derbilerde böyle anlar çok olacağı için sıkıntı yaratabilir.
Bende bu kafayı anlamıyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Maçları takip ediyorsan Sane'nin takımın seviyesini arttırmadığını görüyorsundur muhtemelen.

Ben anca Yunusla dönüşümlü oynarlar diyorum ama isminden dolayı hak ettiğinden fazla süre alıp takımı daha kötü yapıyor. En azından top kontrolü ve pas ayarını düzeltmezse -ki hep böyle bu adam bu yaştan sonra düzelmez- takım daha kötü olmaya devam edecek. Barış dramasını falan hiç saymıyorum.

İlkay-Mertens
Uğurcan-Muslera

Bu değişiklikler, daha iyiye gitme denemez.

Sadece Singo var işte. Onu da henüz sahada görmedik. Osimhen zaten geçen sene de kadrodaydı.

FB tarafına baktığında artık daha dinamik ve daha yaratıcı bir takım var. Özellikle Asensio, Kerem ve Edson eklemeleri çok önemli. Bek transferleri de çok başarılı olduğunu gördük. Ederson'u hiç saymıyorum. Duran ve Nesyri'nin katkısını arttıracak bu oyuncular. Ki Sadece Nesyri'nin bile Osimhen'den iyi olduğunu düşünenler FB'liler var. Bana göre kesinlikle öyle değil ama geçen sene zaten GS daha iyi olsa da arada bir yarış vardı. Bu sene transfer döneminde ise GS dünya kadar para harcasa da anlamlı bir ilerleme olmadı. FB'nin ise ciddi bir yükseltme aldığını düşünüyorum.

Avrupa için durum bu. Lig için transfer süreci devam ediyor ama GS bu kadar para harcadıktan sonra kaydadeğer hamleler yapacağını sanmıyorum. En azından iyice hantallaşan Apo yerine bir sol stoper çeksek iyi olur. GS'nin FB karşısındaki en büyük artısı 3 senedir belirli oranda aynı oyun ve benzer oyuncularla yoluna devam etmesi. Bu Okan'ın işini çok kolaylaştırıyor. FB ise sürekli bir çok yeni oyuncu, yeni hoca ve katlanarak gelen şampiyonluk baskısı ile oynuyor.

FB'nin transferlerinin ne kadar tutacağı aralarındaki yarışta belirleyici olacak. Çoğu tutmazsa elbette kazanan yine GS olur. Ama GS'nin yediği kazıklara rağmen anlamlı bir kalite artışı yapmadığı kesin. Son umudumuz Singo.

Hocam senin yorumlar bir fb'li olarak bana klasik sene başı gazından daha fazla hype veriyor. Gizlice bizden misin yoksa :P

Boş konuşma da acil gel. Kol takılması gereken 30M'luk kaleci aldık elimizde patlayacak

Bu arada Fred'i almadığımız sene pişman olduk. Umarım Ederson'u almadığımız için de pişman olmayız. Uğurcan'ı aldık diye zaten pişmanız da bari Ederson iyi performans göstermesin : ))
City i çok severdim son 4 senedir Liverpol Arsenal ve City nin maçlarının çoğunu izledim.Malesef sana kötü haberim var Uğurcan a kötü kaleci demiyorum ama Okan Buruk un oyun planınına tüm dünyada en çok uyan kaleci kim desen Ederson derdim.Okan ın öykündüğü idolü Pep zaten defansı orta saha çizgisine yakın tutar Ederson da iki stoper arasına girip 3. bir stoper gibi pas kanalı açardı.Oyun build up ta Apo ile Davinson un yükünü paylaşır Toreira nın top almak için iki stoper arasına kadar gelmesine gerek kalmazdı.Okan ın en başından beri istediği Ederson du zaten Dursun ben kaleciye o kadar maaş vermem deyip almıyor.Ama daha tuhafı bekleyelim ellerinde kalır Edeson bunlarda kalırsa Donna da boşa düşer bizde Donnaya çökeriz diyorlar ama işin tuhafı Donna da 15 den aşağı maaşa gelmezdi.Sonra zaten Fb nin Ederson u 15 maaşa çözmesiyle tüm plan çöküyor.Neyse olan oldu ama Fred de yaşadığımız,benim Skiniar da yaşadığım pişmanlığı büyük ihtimalle Edersonda da yaşarız.Uğurcan birebirde çok iyi kaleci kontralardan vereceğimiz birebir pozisyonları çözer o konuda korkum yok ama oyun kurulumunda Ederson kadar işin içine giremez.

• Like
Tepkiler: justahuman
15+kdv ye satarlar 2 yıla
Son yaşanan olaylardan sonra 15 milyon çok iyi para Barış için.Araplar verirse verir Avrupadan hiçbir takım beni satın diye idmana çıkmayan maçlara çıkmayan adama yatırım yapmaz.Onlar bizim Gs gibi adam arızaymış olsun gelsin biz tedavi ederiz moduna girmiyor fazla para ödüyorlarsa adamın karakteri kişiliği idman performansı hatta özel hayatı herşeyini inceleyip öyle alıyorlar.Zaniolo İtalyanın altın çocuğuydu onu bile kimse güvenip yüksek yatırım yapmadı kiralayıp iş yaparsa alalım dediler gittiği hiçbir yerde opsiyonu kullanmadılar şimdi de udinese ye kiralık gitti.İtalyan pasaportlu Zaniye güvenip yatırım yapmayan büyük lig takımları Barış ı gündeme bile almazlar şu yaptıklarından sonra.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü