Penaltıya penaltı değil demesi hatta izlemedim demesi Onachu'ya da laf çarpıtmak gibi oluyor. Adam kendini mi saldı yani. Oyuncu böyle düşünebilir ki takımı ne kadar sahiplendiği ortada. Bunları düşünmesi gerekiyor. Bir de o atakan itinin o dakikaya kadar atılması lazımdı zaten. Herif aygır diye faul olmayan bir sürü pozisyonda hakkı yeniyor öte yandan hava toplarında durup durup faul çalıyorlar rakip lehine. Haftalardır gollerin verilmiyor ananı ağlatmışlar kalkıyorsun böyle açıklama yapıyorsun. İzlediği zaman inşallah yaptığı değişikliği de izler. Çocukları oyuna atıp yerleriyle abuk subuk oynama huyundan vazgeçmesi lazım. Ha ben değişeceğini sanmıyorum da bi umut işte

Bir de şu ortama gel süleyman hurma kulüpler birliğinden çıkacakmış. İstanbulspor da bizim maçta sahadan çekilmişti. Biz bu maçta ne yaptık? Lehimize ne yaşandı? Maçı 11 kişi tamamlamaları tamamen hakemin inisiyatifi. İstanbul takımları her fırsatta bunların analarını belliyor ağızları bize açılıyor. O yüzden 4s kuralı burada da geçiyor. Bu yalamalara nefes aldırmayacaksın beş on allah ne verdiyse atacaksın ki bu konuşmalar olmayacak.