Futbol Sohbet

İsmail sakattı da ondan. Bir de şöyle bir maçta İsmail varken Orkun'un yeri yok. Hakan yorulunca onun yerine olabilir en fazla.

Ki sahada İsmail falan göremiyorum ben ama her türlü oynaması gereken o.

Kanatlar da barış ve oğuz olmalıydı. En azından biri. Barış olmadığı için Oğuz, Yunus'un yerine olmalıydı.

İsmail sakattı da ondan. Bir de şöyle bir maçta İsmail varken Orkun'un yeri yok. Hakan yorulunca onun yerine olabilir en fazla.

Ki sahada İsmail falan göremiyorum ben ama her türlü oynaması gereken o.

Kanatlar da barış ve oğuz olmalıydı. En azından biri. Barış olmadığı için Oğuz, Yunus'un yerine olmalıydı.

Orkun’la Hakan çok yumuşak olur zaten bunu konuşmak bile abes

Yunus Oğuz degişikliği.

spider-man.gif

• Haha
Tepkiler: Skywalker
Ft milli takımı olsa, öyle bir gazla oynarlardi ki, İspanyollari doverdik ama farkli yenilirdik. Şimdi uzaktan izliyoruz. Adama dokunmak yok. Yamal kim Pedri kim biraz sert girin. Adamlar canı istediği gibi pas yapıyor. Hatta bizi bizim sahamızdan çıkartmıyorlar. Güç farkına hic katılmıyorum. Biz anasini satayım bize göre 5 gömlek daha zayıf kasap manavlardan oluşan milli takımı böyle ezemiyoruz.o zaman da spiker zayıf kapanan takımları açmak çok zor diyor. Bizi de İspanya açmasın o zaman. Malta Türkiye arası mi fark Türkiye İspanya mi?
Bizim takımın pas kalitesi düşük topu tutmayı bilmiyor, rakip 10 gömlek düşük olsun yine ezemezsin tabi. İspanya öyle değil oyuncuların hepsi teknik. En iyi takımlara karşı bile %60 üstü topa sahip oluyorlar.

• Like
Tepkiler: Daredewill
Şu maçın tek +sının takım gömmek olması.

Bu arada fark yemeyi beklesem de, beklediğimden daha kötü oynuyoruz.

Bu arada Uğurcan bir kez daha çok kolay bir topu tuttu. : ))

• Like
Tepkiler: Zoro
Şu kadar kolay pozisyon vermek akıl alır gibi değil, çok kötü.

• Like
Tepkiler: Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü