Azo Feyfa
★★★★★
Fener'in yeni teknik direktörü Tedesco olacak diyorlar, dünyanın en iyi kalecisi Courtois'in Tedesco ile ilgili açıklaması.
33 yaşında olan Arabistan’daki kanat oyuncusu alınır mı? Sacmalık
Şampiyon olabileceğine inanması .d Bilmiyorum yöneticilerin ortalama insanlardan daha zeki olması gerekir ama tam tersini gösteren bir hedef koymuşBence serdal adalı nın Avrupa önemli değil tek odağımız tek hedefimiz lig açıklaması büyük skandal. Kadro kaliten bu kadar geriyken diğer iki takımdan, bunu diyemezsin . Senin taraftarı Avrupa ile idare edip ligte de son 7-8 haftaya kadar rekabetçi olsan bjk taraftarını tatmin ederdin bir şekilde. Konferans dandik bir lig ama yarı finali falan zorlasa bjk ligin son haftalarına kadar da yarıştan kopmasa kim ne diyebilir başkana? Bunun getirdiği hoca üçüncü yapamadı konferansa sokamadı bir de sadece şampiyonluk istiyoruz diyor. sene sonunda bu da gider.
Güzel çalışma. Umarım sayıları artmaz bu tarz işlerin.
Şampiyon olabileceğine inanması .d Bilmiyorum yöneticilerin ortalama insanlardan daha zeki olması gerekir ama tam tersini gösteren bir hedef koymuş
Gerçekçi hedef koymak lazım. Bu sene şampiyon olunamayacağı çok bariz. Hedefi şampiyonluk yapmak ben başarısız olmak istiyorum demektir. Onun yerine avrupada sınırları zorlayıp ligde de 3. olmaya bakacaksın. Konferans dandik bir lig olsa da sonuçta avrupada oynuyorsun. Orada ilerlemekte taraftar için sezonu çekilebilir kılardı.İnanmıyor ki, al bak. Bu tarz konuşan birisine daha kendisini bile ikna edemez.
Gerçekçi hedef koymak lazım. Bu sene şampiyon olunamayacağı çok bariz. Hedefi şampiyonluk yapmak ben başarısız olmak istiyorum demektir. Onun yerine avrupada sınırları zorlayıp ligde de 3. olmaya bakacaksın. Konferans dandik bir lig olsa da sonuçta avrupada oynuyorsun. Orada ilerlemekte taraftar için sezonu çekilebilir kılardı.
Hele son kısımda maalesef avrupada daha gayretli oynuyorlar demesi de çok korkunç ya hashhashasdh Sergende kötü başladı size sabır diliyorum
Suanda çok erken havlu atarlar ama transfer kapanana kadar bir kanat stoper bek orta saha alırlarsa bence en azından erken havlu atmazlar transferlere bağlı tamamen.. Bakma sen gs seçen sezon çok maçı bir gol farkla kazandı bu ay mesela 8 günde 3 maçımız var bence gecen sezondan daha çetin bir lig izleyecez. Bjk nin avantajı sadece lig olması ama. 90+ puanların toplandığı ligde Alanya dan sıfırla dönmek bile şampiyonluk yarışında geriye attı.Gerçekçi hedef koymak lazım. Bu sene şampiyon olunamayacağı çok bariz. Hedefi şampiyonluk yapmak ben başarısız olmak istiyorum demektir. Onun yerine avrupada sınırları zorlayıp ligde de 3. olmaya bakacaksın. Konferans dandik bir lig olsa da sonuçta avrupada oynuyorsun. Orada ilerlemekte taraftar için sezonu çekilebilir kılardı.
Hele son kısımda maalesef avrupada daha gayretli oynuyorlar demesi de çok korkunç ya hashhashasdh Sergende kötü başladı size sabır diliyorum
Uğurcan'ın tutacağı toplar hakkında kısa tanıtım videosu mu bu?