Futbol Sohbet

Bu sene Aykut kocaman gelecek ben şimdiden bu sene Kayserisporumu desteklerim. Zaten Ali Koç gitmediği sürece başarı gelmez. Birde Aykut gelirse kabız futbolu izleyemem gözlerimi kötü futbolla(Aykut futboluyla) bozamam!
Aykut gelirse Ali seçimi kesin kazanır bence. Ali tamamen seçime yönelik hareket ediyor. Mou'yu neden getirrecekse, hoca hamlesini de ona göre yapıyor.
Taraftarın ne düşündüğünün pek bir önemi yok, oyunu almakta zorluk çektiği kişilere göre hareket ediyor. Onlar İsmail dese İsmail'i çoktan getirmişti. Şimdilik son çare olarak bekletiyor herhalde

• Like
Tepkiler: Zoro
Bu sene Aykut kocaman gelecek ben şimdiden bu sene Kayserisporumu desteklerim. Zaten Ali Koç gitmediği sürece başarı gelmez. Birde Aykut gelirse kabız futbolu izleyemem gözlerimi kötü futbolla(Aykut futboluyla) bozamam!
Aykut sağolsun onun sayesinde Alex'i izlemek istemiyorduk xD

• Haha
Tepkiler: Zoro
Morukyo'yu gönderip Türk Morukyo getirmek nedir ya, Ali başka güldürüyor.

Zidane çöp transfer olur. İsmail kartal ya da 50 yaş altı ismi olmayan bir yabancı bulsunlar . Başarının başka yolu yok.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Glorfindel
Saran seçimi alır. Alinin zaten resmen devretmesi lazım da pire yavrusu işte... Aykut volkan ali ile çalışmaz kaldı Saran da yönetim ve divan için almak istedi. Şu seçim tarihi bile kovmak için yeterli divan da yaşlı ve kurabiye sever çok malum. Zizu sanmam ha giderlerse Saran daha iyi anlaşır geldiğinde en azından yapı sapı demez saçma mazeret vermez eline.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü