Futbol Sohbet

@artyomdh kadın voleybol takımı finalde son anda kaybetmiş akşam akşam keyiflendik. İspanya karşısında 3-0 değil 1-0 yenilmek > dünya voleybol ikinciliği

Valla üzüldüm ya, kazansak sana laf atacaktım ama olsun yine de tarihi bir başarı, daha önce 8. olmuşuz.

Futbolda 2. liğimiz var mı? Yok. Avrupa'da bile yok. Sayın Cumhurbaşkanımızın arayıp tebrik etmesi lazım

• Haha
Tepkiler: Kenny
@artyomdh kadın voleybol takımı finalde son anda kaybetmiş akşam akşam keyiflendik. İspanya karşısında 3-0 değil 1-0 yenilmek > dünya voleybol ikinciliği
Yamal'ın milli takımı ipe dizip uzaktan attığı golü izlerken inceden aldığımız keyif > dünya voleybol ikinciliği usta.

Voleybolda yazık oldu. İtalyan Koç hep İtalya olunca maçı veriyor. Ucundan kaçtı ama helal olsun. Takimcilik yapmayı saçma buluyorum. Orada oynayan kızlara helal olsun.

Akşam bizim takım bakalım İspanya'yi nasıl ezecekler. Yamal biraz dayak yer.

• Like
Tepkiler: justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü