Futbol Sohbet

Bu abiye bi şans verilse keşke alanında uzman birine benziyor.
Redim ya geçen twitter da falan Aykut kocaman diyorlar sinirden dellenecektim. Aykut(karakterine hiçbir şey demem bu arada acayip saygı duyuyorum)bir zamanlar Fenerbahçeli taraftarlara psikolojik travmalar geçirtmiş birisidir. Fenerbahçeme vasatlığı kabız futbolu kötü futbol adına her şeyi yaşatmış biri bunları yazarken elim ayağım titriyor ya Harbiden Ali mi Aykut mu deseler Ali kansızı derim o derece.😃 😁

Beğenmediğim için değil, abartılı bulduğum için. Singo'nun fizik Barış'tan iyidir mesela. Oyunda Barış'ın en iyi ikinci fizik olması imkansız.
Bunun daha detaylı bir post u vardı diğer oyuncularda vardı . Baya yanlışlar var . Lemina ile yunus dribbling olarak neredeyse aynıydı diye hatırlıyorum.,
En iyi yaşlarını İnter'de oynadı belki 2 yılda bizde oynayabilirdi ama o hakkı şu seviye bir ortasaha için kulllanmadık.

Data-MB-Screenshot-6.png
milli takımda bana çok averaj oynuyor gibi geliyor her izledigimds

Boş yapmasın. Cevabı ihtiyaç olursa sahada versin.

Not: Umarım ihtiyaç olmaz.
Bu sene sözleşmesinin son yılıymış, umarım uzatmak gibi bir hata yapmayız. Yavaştan bavullarını hazırlasın, Arabistan yolu göründü. Hatta devre arası bile gidebilir. Bunun için 3 5 milyon verirlerse iyi olur.

Yamal bir cacık yapamaz. Bizim kazmalar onu ezer. Topla karışık biraz sert girip korkutsunalr

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü