Futbol Sohbet

Adamlar 2'ye 1'i o kadar iyi yapıyor ki Okan'ın sığır pres gibi oluyor takım. Yamal biraz daha kafasını düzgün kullansa şu an 3-4 olmuştu. Biz bu İspanya'yı yenemeyiz hiç. Bizim milli takımın antisiler direkt ki bizim milli takımın en büyük dezavantajı pas kalitesi yüksek insan sayısı düşük. Merih, İsmail, Eren, Apokerim, Mert, Kerem bunların pas kaliteleri düşük olunca topu ayağına da alamıyorsun 4-5 top yapıon hemen kaptırıyon.
Katılmıyorum, 3 top yaparak pozisyona giriyoz, pas kalitesi kötü diye şu maç gidiyor diyemeyiz. İspanya da 6. dk sonra topu almayı bıraktı. Maç karşılıklı hücüm olarak geçiyor.

bu kanat takımı mı neden kanatlardan oynuyoruz. arda var oyun kurabilir bomboş saha varken taç çizgisinde oyun mu oynanır

Yunus'un yerine bu maç Can Uzun olabilirdi, fizik ve oyun olarak daha iyi olabilirdi. Yunus'un Cucurella karşısında varlık göstermemesi fizikli oyunda pasif kalmasında bunu ben Beşiktaş maçlarında da görüyordum. Fizikli oyunda çok kötü gözüküyor.

• Like
Tepkiler: Zoro ve justahuman

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü