Blue Sky
★★★
Biz Eren'in kötü yanlarını çok görmüyorduk şu maç bunu iyi anladık bence. Okan'a çok iyi bir analiz olmuştur bu maç Eren adına. İyi oyuncu ama takım kötü olunca @Skywalker dediği gibi çok sırıtıyor.
Iyi oldu. Cok dev aynasinda goruyorlardi kendilerini.4-0 dan sonra kapattim foruma girince 6'yi gordum hxhzhsbshsjsKeşke maçtan çekilseler şimdi hiç olmasa 3 yemiş oluruz
Adamlar 6 tane gol attı ceza sahasında oyun oynar gibi pas yapıyor 3-4 gol kaçırdılar zaten. Ferdi girse eren cıksa nolur girmese nolur. Ferdi mi kurtaracaktı bu maçı. Ferdi daha iyi performans verir miydi verirdi vermezdi bu işin spekülasyon kısmı. Ama bir sol bek su maça minimum etki edebilirdi .Sağdan ile soldan gelmeleri bir sayıyor isen haklısın ama bir değil. Takimlik yapmıyorum ferdi varken eren olmaz kaldı ferdi yi tanımayan cahiller var şuan konuda. Siz haklı olunda yine aynı şeyi yazayım gollerin gelis yeri belli.
Aynen.Eren güçlü çar değil de senin futbol bilgin çok güçlü. Sol bek değiştirip forveti rahatlatıyorsun. En iyi sol beki getir, bu maç en fazla 6 değil 5 olurdu.
2. Golden sonra maçın tadı nasıl olsa kaçtı diye duşa girdim sonra bir baktım 6 olmuşIyi oldu. Cok dev aynasinda goruyorlardi kendilerini.4-0 dan sonra kapattim foruma girince 6'yi gordum hxhzhsbshsjs
2002'deki üçüncülük de tesadüftür sana göre reis xDGS'nin türk futbolunu domine ettiği yıllarda 60 yıl geriye gittik xD