count alucard
★★★
İspanya'ya teşekkür etmek lazım adamlar ayıp olmasın diye 10 gol atmadı
Ben etmiyorum. Keşke atsalardı da 8 yemenin doğal olduğunu görseydik
İspanya'ya teşekkür etmek lazım adamlar ayıp olmasın diye 10 gol atmadı
Böylesine bir maç karşılaştırma için öne sürülmez bile.bu İspanya Almanya'ya bile çarpar üç dört taneArda yamala mahçup oldu :/ arda yamal kiyasinda yamalcılar yillarcay hep bu maçı öne sürecek şimdi.
Yamal-Kenan takas yapsak bence pek fark olmazdı. Oyun kurgusunda sıkıntı vardı bu maç.Uğurcan fena değil bence. Kale sağanak yağmura tutulmuş Uğurcan napsın gözlem hakisi mi açsın? Bazı pozisyonları iyi kurtardı ama takım geriye düşünce o da düştü. Bu oğlanda da işler kötü gidince düşme sorunu var.
18 yaşındaki velet geçti içimizden. Bir de Arda ile kıyas ediliyordu : )
Ferdi varken Eren ile maça başlamak saçma. Ferdi, Eren'den 2 gömlek daha iyi topçu.Ferdi 11 başlasa 4-3 yenilirdik. Ferdi 2 asist 1 gol atardı. Kerem 2 tane atardı.
yamalın yanında arda kim ustaArda yamala mahçup oldu :/ arda yamal kiyasinda yamalcılar yillarcay hep bu maçı öne sürecek şimdi.
Arda >>> yamalyamalın yanında arda kim usta
Kerem kenera atar Yunus çıkarırdım ben, Ortasahaya Orkun olur başkası olur 1 kişi fazla tutardım. Onun dışında şurda şu oynasınla bu maç asla değişmez.Zaten yapabileceğin en defansif orta saha bu şekilde eldeki kadroya göre. Yani Arda'yla Kerem'de yer değiştirebilir benlik sorun yok. Ama şu takıma ofanfis bir kadroyla çıkıp 6 tane yemek de hocaya yazar direkt. Bir de takımda lider stoper yok, Apokerim'İn biraz Eren'i yönlendirmesi lazımdı normalde ama bir şey yapamadılar.