Sesshomaru
★★
Bulgarlar 3 yemiş lan. Gerçi onlarda eren yokmuş...
Ferdi zaten daha iyi oyuncu ama 1 yıldır bu adam toplam 15 maç anca oynadı. Girdim baktım geçen sezon toplam 550 dk var. Bu sezon 110 dk var. İlk 11 kaybetmiş daha çok kupa maçlarında oynatıyor. Sizin fenerden bildiğiniz adam değil. Doğal olarak düzenli 11 oynayan, nispeden de formda adamı 11 başlatıyor.Ferdi varken Eren ile maça başlamak saçma. Ferdi, Eren'den 2 gömlek daha iyi topçu.
Çıkmayalım direkt hükmen yazsınlar
Formayı giymedi daha, hala laz uşağı. İyi kazık attınız.Bazı gsliler Uğurcan'ın kendi futbolcuları olduğunu unutup sövüyor![]()
Sen olaya çok takıldın, Seshu da Ferdi oynasa maçı kazanırdık demiyor zaten.Ferdi zaten daha iyi oyuncu ama 1 yıldır bu adam toplam 15 maç anca oynadı. Girdim baktım geçen sezon toplam 550 dk var. Bu sezon 110 dk var. İlk 11 kaybetmiş daha çok kupa maçlarında oynatıyor. Sizin fenerden bildiğiniz adam değil. Doğal olarak düzenli 11 oynayan, nispeden de formda adamı 11 başlatıyor.
Ayrıca şu maç Eren lik bişey yok. Kenan deli gibi top kaybı yapıyor sürekli Yamal la 1vs1 kalıyor. Şu maç için oyuncu bazında kimseye (kaleci hariç) bişey diyemeyiz, çünkü rakip fazla güçlü, herkezi kötü gösteriyolar.