Yamal ı birebirde tutabilecek bek sayısı sınırlı. Yakın zamanda nuno mendes parçalamıştı onu nuno mendes nere Ferdi nere. Ferdi olsa da çok bir şey değişmezdi. adamlad 6 tane attı bir 6 tane de kaçırmışlardır. Hala sol bek konuşulması inanılmaz.En pahalı oyuncuyu şimdiye kadar tutanların hepsi de zaten en pahalı beklerdi.
Reis olan bu maç içinde oyuna bakınca akla gelen ilk yorum, ezber olabilir tabi.Bu çok ezbere yorum, Kenan bir şeyler denedi ama kendine denedi. Al ver, ver al durumu olmadı, Kenan sürekii çalım denedi, olmayınca sen arkada Yamal ile Eren başbaşa kalıyor. Ferdi de oynasa aynı durumda kalıcak.
Çok saçma bir akla uymuş bizim hoca, takımın kalitesini çok mu yüksek görüyor da böyle taktik işlere giriyor bilemiyorum ama bizim ülkede futbolcular futbolu bilmiyorlar. Barış Alper mesela futbolu bilmiyor, İrfancan mesela futbolu bilmiyor. Biri yetenekli diğeri fiziksel abanıyorlar ama futbolu bilmiyorlar.Serkanındı sanırım yorumunu görmüştüm İspanya kapanan takımlara karşı oynamaya alışık şaşırtmak lazım gibisinden. Bu yönden montellanın oyun planı doğru olabilirdi kapansak belki sonuç yine benzer olurdu. Benim hoşuma gitmeyen kısım orta saha ve bekler çok yumuşak kaldı ve presi düzgün yapamadı takım. Gördüğüm en berbat pres düzenlerinden biriydi. Bizim adam prese gidiyor tuttuğu oyuncuyu kapamaya kimse gitmiyor. Presten kurtulan da o boş kalan adamı çok rahat görüp aşırı rahat ver kaç yapabiliyordu bence net sorun buydu çok yanlış pres olayı
Sonra gs ülkede futbolu bitirdi deyince kızıyorsunuz xD en başarılı teknik direktöre bak hahaha
5'e 2 demek senin kontra yemen demek. Yerleşim kötü dersin, oyuncu yetersiz dersin tempo farklı bişey. Ortasaha tek pasla geçmek, iki pasla geçmek tempo değil. 30 dk sana yüksek oyun temposu yapar, sen ayak uyduramazsın tempomuz yetersiz kaldı dersin. 5 dk da adamlar falafoş ettiler 3 pasla.Tempoyla nasıl alakasız olabilir kaça kaç kaldılar çıktıklarında bir bak. Bazen 5'e 2 geldiler kalemize.
Oyun içindeki tempoyu görmedin mi ortasahada top kalmadı bile, nasıl ileri taşıdılar.