Feitan
★★
Bizim jenerasyon balon, 1 tane düzgün defans oyuncumuz yok. Forvetimiz yok. Orta saha kendi çapımızda iyi. Herkes kendi takımının oyuncusunu iyi görmeye çalışıyor.
Eren'in durumu psikolojik bence. Üstün gördüğü bir rakiple karşılaşınca oyunu çöküyor.Eren in hücumu iyi hızlı falan da defansı tıraş biraz cl de Jacob’s lazım bize. Eren e emekleri için teşekkür ederiz.
Mesela normalde Eren gittiğinde orayı İsmail'in doldurması lazım. Eren gittiğinde Hakan'da açılıyor, sonra İsmail'e merkez daha kolay geldiği için eksik olan yeri doldurmuyor. Yani bakıldığında Eren'in hatası var ama takım formasyonundaki hata daha fazla gibi.Valla Juventus'ta nasıl bilmiyorum ama milli takımda Kenan aynı Yunus'un 2 sene önceki hali gibi topu kaptırana kadar çalım gideyim en sonda şut vurayım tarzı embesil bir oyun anlayışı benimsiyor. Böyle topçuyu Juventus'ta oynatmazlar diye tahmin ediyorum muhtemelen kendini takımın açık ara en iyisi sanıyor ama bu oyunuyla en büyük ayak bağlarından birisi maalesef.
Geride Merih Apo ile sığırpres yaparsa her maç 6 lık oluruz .Milli takımda Davinson Torrik Lemina da yok onlarla bile avrupada perişan oluyorsak milli takımı düşünemiyorum.
Aklı başka yerdeydi zaten konsantre olamadı bu maç...
Bir önceki maçta Eren bi çalım yedi, çalım atan oyuncu kalenin yayına kadar girdi içeri. Oyuncular kademeye giremiyorlar tam olarak.Mesela normalde Eren gittiğinde orayı İsmail'in doldurması lazım. Eren gittiğinde Hakan'da açılıyor, sonra İsmail'e merkez daha kolay geldiği için eksik olan yeri doldurmuyor. Yani bakıldığında Eren'in hatası var ama takım formasyonundaki hata daha fazla gibi.