Futbol Sohbet

Aslında GS'lilerin neden Apokerim yerine oyuncu istediklerini anlıyorum. Ligde bunu gol atarak tölare ediyorsun ama avrupa maçlarında bu konuda canı çok yanabilir. Apokerim'in lider bir stoper olmayışı Eren'in yediği çalımlar sonrasında takımı geride strese sokar. Lemina - Torreira oynarsa belki bu duruma ilaç olunur ama o maçlarda beraberlik maçı olur gibi. Tabi karşı takımında yetekli oyuncu sayısına bağlı bu durum.
Apokerim ayağı iyi, Sol ayaklı stoper bulmak zor ve pahalı. Oyun kurmada büyük esneklik sağlıyor, yerleşik savunması iyidir ama aşırı ağır. Hızlı değil dediğin adam bile yanından geçiyor kolayca. O yüzden Şl seviyesinde rakip takım için resmen maden orası.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Uğurcan'a kırgınım ama Eren'in futbolundan nefret ediyorum.

Ayrıca buradan fblilere sesleniyorum. Bu Uğurcan'ı niye bize satmadınız da gsye sattınız diye isyan ediyor musunuz?
Bence 16-20 arasi edebilecek bir kaleci. Bizim kırgınligimiz talip olduğumuzda ülkeyi ayaga kaldiran gazeteci çakmalari ve trabzon baskanina. 30 m denip anlasamasaydık kimse ağzını açmazdı.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Skywalker
Aslında GS'lilerin neden Apokerim yerine oyuncu istediklerini anlıyorum. Ligde bunu gol atarak tölare ediyorsun ama avrupa maçlarında bu konuda canı çok yanabilir. Apokerim'in lider bir stoper olmayışı Eren'in yediği çalımlar sonrasında takımı geride strese sokar. Lemina - Torreira oynarsa belki bu duruma ilaç olunur ama o maçlarda beraberlik maçı olur gibi. Tabi karşı takımında yetekli oyuncu sayısına bağlı bu durum.
Lemina da iq sorunu var veya hadsizlik var . Cl de oynarsa sorunu göreceğiz. Bir 6 numaranın yapmaması gereken her şeyi lakayıt bir şekilde yapabiliyor ve ligte yaptığı hatalar kurtarılıyor. Ama cl’de bu hataları yaparsa direkt iq sorunu var demektir . Bence sara ve torreira güven aralığı daha yüksek.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Bence 16-20 arasi edebilecek bir kaleci. Bizim kırgınligimiz talip olduğumuzda ülkeyi ayaga kaldiran gazeteci çakmalari ve trabzon baskanina. 30 m denip anlasamasaydık kimse ağzımı açmazdı.
Başkan ya 36 ya satmayıp Uğurcan'ın kariyerini bitirerek kahraman olup kendini aklayacaktı ya da satıp hem kendini bitirip hem de gsyi kazıklayarak bizi duble mutluluğa boğacaktı.

Lemina da iq sorunu var veya hadsizlik var . Cl de oynarsa sorunu göreceğiz. Bir 6 numaranın yapmaması gereken her şeyi lakayıt bir şekilde yapabiliyor ve ligte yaptığı hatalar kurtarılıyor. Ama cl’de bu hataları yaparsa direkt iq sorunu var demektir . Bence sara ve torreira güven aralığı daha yüksek.
Lemina yıllardır Premier ligde boy gösteriyor, ayağı yok ama pres ve oyun bilgisi fena değil bence. Ha lige alışıp avrupa maçlarında kırmızı falan yeme olasılığı yüksek. Sara'nın oyun içi performansı yeterli değil gibi sürekli 7/10'luk bir oyunu var ve asist xG'si yüksek. Ha kötü oynayıp sıçmıyor ama maçı taşıdı dediğimiz maç sayısı da az. Bakıldığında 20m'lik oyuncu değil gibi. GS'nin en büyük problemi orta sahayı toparlayacak 1 tane 8 numara almayışı bence Hakan olsa fena ardı yakardım mesela. Bakıyorum takım çok dengesiz gibi, ligi götürür ama avrupa için kimyasını beğenmedim.

Not: İlkay'ı unutmuşum :D

• Like
Tepkiler: Bavs
Başkan ya 36 ya satmayıp Uğurcan'ın kariyerini bitirerek kahraman olup kendini aklayacaktı ya da satıp hem kendini bitirip hem de gsyi kazıklayarak bizi duble mutluluğa boğacaktı.
Yonetim satılmadan once son kez Fenerbahçe'yi arayıp sormuş. Onceden bu kadar sert cıkış olmasaydı veya başkan bu kadar net konuşmak yerine şuan icin satma gibi bir düşüncemiz yok deseydi ve medyada bulunan Gs yancısı Tslileri size ne oluyor cekseydi muhtemelen Fenerbahçe alırdı. Transferin ücreti çok iyi olsa bile süreci o kadar kotu yonetti ki kendini aciz duruma düşürdü.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Skywalker
Iso hocam bu adamı yiyecekmiş. Evlat kontejyanından Irfan ve Szymanski'ye kıyak gececekmiş. Gelmesin
Hacıyı severiz de bu adamı yemeye çalışanı hele sebo gibi biriyle onu yeriz kusura bakmasın. Bence o liste gerçek değil ha ferdi gelecek ise 8 yapsınlar sebo falan versinler 3 5 bakmadan. İrfan taraftar seviyor ama asensio ile kendisini kıyas etmez ya. Sokam lige uefa yürü.

• Love
  • Like
Tepkiler: Zoro ve Smith

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü