Futbol Sohbet

Gürcistan maçında adamı yerden yere vurduk. Hatta en çok biz vurduk. Ama 5-6 olana kadar yediğimiz farka rağmen ratingi 7,5'ten aşağı düşmüyordu.
Yediklerinden 2-3 de tanesini şanslı gününde olsa çıkarmıştı. Çok çok ekstra performans gösterdi. Millet boşuna performansına gölge düşürmeye çalışıyor. O kalede devleştikçe geri kalanlar küçüldü, Arda'ya bile parantez açarken, Uğurcan'ın hakkını yememek lazım.

Amaaaa.

Bu performansı, Uğurcan'ın çok çok iyi kaleci olduğunu göstermez. Elbette iyi kaleci ama, bu seviyeleirn adamı, ŞL'de sorun yaşatmaz anlamı çıkmaz. Çünkü kaleciler bazen çok sık atak yediklerinde daha dikkatli oluyorlar, her an tetikte oluyorlar vs. Bildiğin kaleci çalıştırır gibi her dakika atak geliyordu. Bireysle olarak uğurcan açısından yediği tüm gollere rağmen, çok iyi performanstı. Ama ŞL'de yeterlilik açısından veri oluşturmaz. Bunu Franksfurt maçında değerlendireceğiz. Frankfurt, Monaco, Ajax, Bodo Union maçları falan. O maçlarda takım iilerde yakalandığında kalede devleşmesi gerekecek

Liverpool, City maçları falan beklenti yok zaten. Onda 2 çıkarsa 5 yiyecek her türlü : ))
Diğer maçlarda takıma ekstra katkı yapsın önemli olan o.,

@Glorfindel @Zoro sizin teknik direktör kim şimdi? Bir iso diyorlar bir tedesco diyorlar. Taraftarın nabzını sırayla ölçüyorlar sanırım. En yüksek ihtimal şu an kimde? Yabancı teknik direktör olacak diyorlardı en son
Ali'nin olduğu yerde belirsizlik,yeteneksizlik,beyinsizlik olduğu için Fenerbahçeme en gerzek yabancı teknik direktörü getirir. Devin Özek denilen mal Tedesco'yu istemiş Ali denilen mal da Tedesco getirir!!!

• Like
Tepkiler: Arthur
Okan gençlere asla süre vermiyor en mantıklı olanı yapmış.

Aslında, Samsun vs. bir çok kiralama fırsatı sundu GS. Ama haber doğruysa, menajerin biri sözleşme uzatma seni şuraya götüreyim diyordur muhtemelen.

GS'nin anlaştığı samsun eyüpspor vs forma garantisi de veriyorlarsa (ki sanmıyorum) ve ona rağmen kabul etmiyorsa yapacak bir şey yok. Gitmek isteyeni tutamazsın, süre vermesi de gerçekten zor. Bir şekilde ihtiyacın olabilecke oyuncuları hazır tutmak için onlara süre veriyorsun gençlere sıra gelmiyor. Şuan gençlerden olup, maçlarda süre alabilecek sadece Arda var.

Eyüpte kendi açısından haklı, GS'de iki sezondur sadece 200 dakika falan oynamış. Samsunda forma garantisi vermez. Biraz olması gereken oluyor maalesef. Senin alt yapından da çıkmamış, sözleşme uzatayım para kazandırayım diye düşünmez.

• Like
Tepkiler: Feitan
Ali'nin olduğu yerde belirsizlik,yeteneksizlik,beyinsizlik olduğu için Fenerbahçeme en gerzek yabancı teknik direktörü getirir. Devin Özek denilen mal Tedesco'yu istemiş Ali denilen mal da Tedesco getirir!!!
En garanti isim iso. Eğer yabancı isteniyorsa mou gibi bitik adamlardansa genç, adını duyurmak isteyen yabancı kovalanabilir ama ben isoyu alır geçerdim. Ha İsonun gelmesi de bir yandan komik. İsoyu kovuyorsun jesus geliyor. Jesusu kovuyorsun iso geliyor. İsoyu tekrar kovuyorsun mou geliyor. Şimdi tekrar iso. Yönetici birinin şu denli kararsızlığı çok rezil.

• Sad
Tepkiler: Zoro
Ben Efe Akman'ın yetenekli olduğunu düşünüyorum, eğer çalışırsa bir yerlere gelebilir. Daha 19 yaşında hem çok ihtiyacımız olan bölgede oynuyor hem de pozisyon bilgisi kayet iyi. Tek sıkıntısı pozisyonun gerektirdiği fiziğe ve tempoya sahip olmaması. Ve bunu geliştirebilir.

Menajerlerin, onu başka bir takımın ucuza alınabilmesi için, sessiz sedasız çıkış maddesini ödeterek Andorra'ya götürmüş olabileceğini düşünüyorum. Önümüzdeki sene Andorra'da çok süre almadan direkt daha iyi bir takıma giderse, Ayhan Akman'ı, bu tezgahı kuran vatan haini ilan ederim. :sneaky:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü