Futbol Sohbet

önümüzdeki birkaç maç bayağı sıkıntı. Oradan idare eder şekilde de çıksak yeter. abdullahı başakşehir bile almadı çağdaş da boşta. tehlikeden uzak durmak adına hocanın bu süreci iyi geçirmesi lazım. Hoş nasıl olacak bilmiyorum ya

Ali kalır ve bu hoca başarısız olursa.
speze16.jpg

Fena olmamış. Taffarel'in kısa kollu forması gibisi yok be.
Bu arada seviliyorsun Nando. Umarım Uğurcan yerini doldurabilir.
İşi çok ama çok zor.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Kovalera'nın yerini doldurması çok da zor değil, kalede durması yeterli olur.
Ustam geçen sezon kariyerinin en kötü sezonuydu belki de. Ona rağmen ligdeki en iyi kalecilerden biriydi.
Avrupa'da çok kötüydü orası ayrı mesele. Zamanla kıymeti anlaşılacak. Kalecilikten bağımsız GS'nin en büyük efsanelerinden biri. UEFA kupası sezonu olmasa, açık ara en büyüğü olurdu.

Önceki sezon yedeğe çekip, yerine birini bulmak gerekirdi. Hata yönetimin. Ki önceki sezon herkes Muslera'yı överken ben ayrılmanın vakti geldi geç kalındı diyordum KF'de. Neyse ki iki kupayla veda etti. Çok kötü ayrılmadı

Son düzenleme:
gs nin bütün kritik maçları son 10 haftada. Bjk dep Göztepe dep Samsun dep Trabzon dep ve Fenerbahçe ile içeride. Cl varken bu maçların son 10 haftaya kalması güzel

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü