Futbol Sohbet

Ustam geçen sezon kariyerinin en kötü sezonuydu belki de. Ona rağmen ligdeki en iyi kalecilerden biriydi.
Avrupa'da çok kötüydü orası ayrı mesele. Zamanla kıymeti anlaşılacak. Kalecilikten bağımsız GS'nin en büyük efsanelerinden biri. UEFA kupası sezonu olmasa, açık ara en büyüğü olurdu.

Önceki sezon yedeğe çekip, yerine birini bulmak gerekirdi. Hata yönetimin
Avrupa maçlarında çok fazla sabote etti, Uğurcan ile Avrupa'da şansımız daha fazla. Bence ligde de Muslera'nın son halinden her türlü daha iyi olur.

Set oyunu oynatan bir hoca istiyordum ama geçişci geldi bakalım hayırlısı. En azından mou gibi geride bekleyip top kaybı beklemek yerine presle topu kazanıp hücum eder belki. Belçikadan bu yana topa sahip olma yönünü geliştirmiş olmasını umalım bari. Olmadı hacıdan bir kaç set hücumu öğrensin :d

Nuri hocam, Başakşehire gelecek gibi, keşke bir iki hafta önce gelseydi de BJK maçı anlam kazansaydı.

Millet çok istiyor demiş. İlkay'dan daha genç, üstelik İnter'de en çok para kazananlardan biri.

Kaldı ki, Hakan kendisi şu kadara gelirim demiyor. Ona bu kadara oynar mısın diyorlar o da evet diyor.
Sonra indirim yapıp bu kadara oynar mısın diyorlar ona da tamam diyor.

Ama açıkça belli, GS, İlkay veya Hakan'dan birini alacaktı, bağğzı yöneticiler İlkay'ı tercih etti.
Hakan için inter çok absürt bir indirim yapmadığı sürece de almayacaklar. Zorlasalar alırlar, yedek olacak ama en yüksek maaşı alacak oyuncudan kurtulmak isterler. Tabii ki hakan ne olursa olsun kadroda ihtiyaçları olacak bir oyuncu. Ama dediğim gibi yerine yeni birini oturtmak istiyorlarsa, Hakan'ın maaşından dolayı risk alıp gönderebilirler.

Her neyse, hakanın şuan gelmesi çok ama çok zor. Ocak'ta belki.

Bu adam ligi ve oyuncuları çözene kadar kaç puan bırakır. Fb de hiç kafa yok. Adam haritada Trabzon samsun yerini bilmez. Oradaki türk oyuncuyu kendi oyuncusunu tanımaz. İsmail hoca direkt derbi de bile ne oynaması gerektiğini biliyordu. Kısa vade için yanlış seçim.

Ali Koç gidene kadar Fenerbahçeye ara verdim. Kayserispor taraftarıyım artık sinirlenmeme, huzursuz olmama, kafayı yememe hiç gerek yok. Fenerbahçe kongre üyelerine Allahtan akıl fikir diliyorum gerçi bu üye denilen muhtaç gerizekalılar verilen aklı-fikri bile israf ederler ona bile gerek yok👋

• Like
Tepkiler: justahuman
Ali Koç gidene kadar Fenerbahçeye ara verdim. Kayserispor taraftarıyım artık sinirlenmeme, huzursuz olmama, kafayı yememe hiç gerek yok. Fenerbahçe kongre üyelerine Allahtan akıl fikir diliyorum gerçi bu üye denilen muhtaç gerizekalılar verilen aklı-fikri bile israf ederler ona bile gerek yok👋
Avrupa maçlarında aramıza bekleriz tırt ligi zaten tırt ligi :cool:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü