Futbol Sohbet

Rüzgar GS'yi çok bozuyor bu arada hem uzun pasları hem duran topları. Zaten kapalı savunma sorunumuz yüzyıllardır var alıştık artık.

Şu İcardi'nin ilk 11 oynadığı maçta şöyle bok gibi oynuyoruz ya inanılmaz keyifleniyorum, adamın futbol kariyeri bitti. İster kabul edin ister etmeyin, şimdi 2. yarı şansa ceza sahasında önüne top düşer gol atar. İcardi'nin gol atmasındansa kaybetmeyi tercih ederim, bu adamın sözleşmesinin kesinlikle yenilenmemesi lazım.

Real maçı fena. Arda nazar değmesin Zidane gibi oynuyor.
Bir kırmızı da yediler sonra Xabi çıldırdı o da sarıyı yedi.
Biz de İlkay nasıl diye tırt ligi maçı izledik ama 2.yarıyı kaldıramam herhalde Real maçına geçeyim.

Hakemin verdiği korner kararları bile doğru değil o derece dandik bir lig xD

• Haha
Tepkiler: Historia
Real maçına bakayım dedim, Mbappe'nin saçları gördüm. Tam o sırada üzüm yiyordum, az kalsın boğulacaktım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü