Futbol Sohbet

Ardadan ben küçükken Galatasaraylıydım açıklaması bekliyoruz gelmesi uğruna Okanıda gönderelim Dursun başkanın önüne yemek dahi koymayalım

• Haha
Tepkiler: justahuman
Sahayı darlatmışlar hissiyatı aldım nedense. 3. bölgeye kolay geliyoruz ondan sonra üretemedik. Üyüp 10 kişi savunmada, Biraz daha şut vurulmalı, Eyüp kalecisi patates.

Genel anlamda takım %50 oynuyor, ekstra efor veren yok, Osimhen veya Barış olsa takımın eforunu genel yükselten adamlar.

Oyuncu bazında şu iyi, şu kötü diyemeyiz, Sara'yı iyi gördüm. 2. yarı aksiyon verip hızlı bir gol ile rahat bir galibiyet bekliyorum.

Eyüp kadrosu fena değil, 4 maçta sadece 4 gol atmışlar. Gol yeme 1 tane atar geçerim takımı yapmak bence bu kadroyu israf etmek.
Gelir şimdi AntiSara'cılar 13 top kaybı yaptı diye. Kötülerin içinde en iyisi Sara yine.

• Like
Tepkiler: Hidalg0
Stat futbol stadı değil dünyanın en kötü atmosfere sahip stadlarından seyirci ile zemin arasındaki mesafeye taksi ile gidilir,Eyüp top oynamıyor kapanıyorlar biz de boktan bir futbol oynuyoruz.

Valla bana öyle gelmiş olabilir, birkaç pozisyonda devam ettirdi şaşırdım ondan olabilir :D
Oyun fazla durmadı ama sizin takım ne oynuyor anlamadım, bizim iyi oyuncularımız var onlar bir şeyler yapsından ziyade bir oyun anlayışı yok.

Çok fazla top kaybediyorsunuz özellikle Sara, Apo, Sane vesaire hiç güven vermiyor. İcardi çok kötü olmuş tanınmayacak vaziyette, İlkayın ilk maçı bir şey demeye gerek var mı bilmiyorum.

Uğurcan çok kötü paslar çıkardı kendini göstermek istemesini anlayışla karşılamak lazım ama bu tür performanslara devam ederse kaleye günayı geçirirsiniz.

Toreira-Sara-Shalai iyiler.

Çok kötü maçtı Fener maçları daha iyi o derece kötüydü xD

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü