Azo Feyfa
★★★★★
İcardi'yi çıkaramadığı için Sara'yı çıkardı, Bokan sen hoca falan değilsin.
Şu yaşta ben daha hareketli oynarım icardi çok kötü maalesef. Form tutmasi zaman alacakIcardi için gs özel forma diktiriyormuş doğru mu @justahuman @Daredewill
İmzaOyun fazla durmadı ama sizin takım ne oynuyor anlamadım, bizim iyi oyuncularımız var onlar bir şeyler yapsından ziyade bir oyun anlayışı yok.
Çok fazla top kaybediyorsunuz özellikle Sara, Apo, Sane vesaire hiç güven vermiyor. İcardi çok kötü olmuş tanınmayacak vaziyette, İlkayın ilk maçı bir şey demeye gerek var mı bilmiyorum.
Uğurcan çok kötü paslar çıkardı kendini göstermek istemesini anlayışla karşılamak lazım ama bu tür performanslara devam ederse kaleye günayı geçirirsiniz.
Toreira-Sara-Shalai iyiler.
Çok kötü maçtı Fener maçları daha iyi o derece kötüydü xD
Takımın en iyisini çıkar en kötüsü İlkay'ı geriye çek güzel kafalar.İcardi'yi çıkarması lazım ama çıkarmaz bence.
İcardi ye aşık herif.Adam Sara'yı çıkardı : ))
Tamam o da kötü de, İcardi hiç yok saha da, İlkay da neredeyse hiç yok.
Real maçı devreye girince bakayım dedim de; eyüplü oyuncu ofsayt nedir bilmiyor üstüne takımca geriye top atıyorlar, bunu anlamadım bak sanki rakiplerini atağa kaldırma dertleri, gs desek topu uzaklaştırmayı bile beceremiyorlar zemin desek çocukken koyun otlattığım mera gibi. Ciddi tirt ligi xdOyun fazla durmadı ama sizin takım ne oynuyor anlamadım, bizim iyi oyuncularımız var onlar bir şeyler yapsından ziyade bir oyun anlayışı yok.
Çok fazla top kaybediyorsunuz özellikle Sara, Apo, Sane vesaire hiç güven vermiyor. İcardi çok kötü olmuş tanınmayacak vaziyette, İlkayın ilk maçı bir şey demeye gerek var mı bilmiyorum.
Uğurcan çok kötü paslar çıkardı kendini göstermek istemesini anlayışla karşılamak lazım ama bu tür performanslara devam ederse kaleye günayı geçirirsiniz.
Toreira-Sara-Shalai iyiler.
Çok kötü maçtı Fener maçları daha iyi o derece kötüydü xD